SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cezalar Uğurlu Geliyordur!"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:06:42
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek'e verilen cezalarla ilgili olarak, 'Belki de bu cezalar başkana uğurlu geliyordur" dedi. 

Yeni Malatyaspor’a şampiyonluk kupasını vermek ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Malatya Bölge Müdürlüğü'nün İnönü Üniversitesi'ndeki yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. 

Yeni inşa edilen bölge müdürlüğü hizmet binasını gezen ve bina hakkında bilgiler alan Demirören, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

Malatya'nın hem şehir hem de futbol olarak Türkiye için çok önemli bir il olduğunu ifade eden Demirören, "Malatya hem şehir olarak hem de futbol olarak Türkiye için çok önemli bir şehir. Malatyaspor’un Süper Lig’de olduğu dönemlerde lig çok zevkliydi. Malatya’ya gelmek her zaman zordu. Burası korkulu deplasmandı. Ben Beşiktaş başkanıyken de buraya gelirken çekinirdik. Malatya eski günlerine dönüyor. Yönetimiyle, taraftarıyla ve camiasıyla bunu görmek mümkün. Taraftarın tek çatı altından toplanması olayını çok beğendim gerçekten. Bu çok önemli. Taraftar, futbolcu, yönetici, inşallah kısacası camiada herkes bir araya gelirse Malatya daha iyi yerlere gelir" dedi. 

Demirören, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in aldığı cezalarla ilgili kendisine yöneltilen soruya, "Maalesef başkan bir ceza almış. Tahkimin verdiği karar bozulmaz. Yapacak bir şey yok. Belki de bu cezalar başkana uğurlu geliyordur" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız