SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezalara Tepki

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:34:15
Cezalara Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Futbol Ligi takımlarından Doğanşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Nusret Ürkmez, basın toplantısı düzenleyerek kendilerine verilen cezayı haksız buldu. 

Yeşiltepe stadında, 21.04.2013 Pazar günü Doğanşehir Belediye Spor ile Tecdespor arasında oynanan playy-off müsabakasında çıkan olaylar nedeniyle takımın teknik sorumlusu Fatih Türker ile birlikte 6 futbolcuya verilen ceza ile ilgili kulüp başkanı Nusret Ürkmez, takımlarına verilen bu cezayı uygun bulmadıklarını söyleyerek, "Ben futbolcularımın yaptığının doğru olduğunu savunmuyorum. Yanlış anlaşılmasın ama maçı izleyenler de görmüştür ki takımımıza hakemler ve ASKF’de görev yapan bazı kişiler tarafından yıllardır haksızlık yapılmaktadır ve yapılmaya da devam .Bizim hatamız olduğu zaman özür dilemesini de biliriz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız