SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezası Fenerbahçe Maçıyla Bitiyor

0
Güncellendi - 2018-03-10 20:52:20
Cezası Fenerbahçe Maçıyla Bitiyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in hak mahrumiyeti cezası Fenerbahçe maçıyla birlikte sona eriyor. Fenerbahçe karşılaşmasını da tesiste izleyecek olan başkan Gevrek, sonraki maçlarda protokoldeki yerini alabilecek.

Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) Evkur Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Adil Gevrek’e 9 Aralık 2017’de Malatya’da oynanan Göztepe karşılaşması sonrası ‘müsabaka hakemlerine yönelik hakem soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı hareket’ nedeniyle 3 ay hak mahrumiyeti cezası vermişti.

Başkan Gevrek’in cezası 12 Mart’ta dolacak. Fenerbahçe karşılaşmasında da statta yerini alamayacak olan Gevrek, karşılaşmayı diğer maçlarda olduğu gibi tesiste izleyecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Tuncay (6 yıl önce)
    Bunlar nasıl taraftar nasıl Malatya lı. Ne var kardeşim sizin derdiniz ne. Geçmişten günümüze gelen hangi başkanı ve yönetimi beğendiniz. Malatya nın bütçesi bu yıl için bu kadar. Alınan bazı oyuncular beklenen katkıyı yapamadı amaç borçsuz bi takım seneye daha iyi olur inşallah. Neymiş efendim bilet bu hafta pahalı gördük taraftarı olarak 1.tl olduğu zamanlarda. Takıma böyle sahip çıkılmaz maçlara gitmiyoruz diyerek başkana laf ederek kimse bir yere varamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bundan sonraki maçları bedava da yapsan gelmeyeceğiz.Taraftara yanlış yaptın,yönetiminle artık beraber izlersin.Ne zaman ki istifa edersin o zaman maçlara geleceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin44 (6 yıl önce)
    Alma şu taraftarin ahini cikar aheste aheste zor toplarsin mac bilet paralarini yok cunki deste deste
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet DEMİR (6 yıl önce)
    BİN POSMAN OLDU DA BELLİ ETMİYOR ... BUNDAN SONRA MACA GELECEK SEYİRCİ ARASİN BULSUN BAKALİM BU FENER HAFTAYA TRABZON YENSİNDE BAK O ZAMAN NASİL TUTUSUYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (6 yıl önce)
    Adil gevrek gözümüzde sifirsin yarın maçı Protesto ediyoruz yarın değil artık maçlara gitmeme kararı aldım bu yönetim gider ancak o zaman maçlara giderim adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Bune mantık bunlar ticaret bilmiyor sürüm den Kazan
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Seyirciyede ceza verdi helal olsun başkan birlikte izleriz sanada bu yakışır
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet şahin (6 yıl önce)
    bundan sonra kendisi izlesin seyircisiz maçları protokoldan
    0
    0
    Yanıtla