SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vuranı Tanımıyorum" Dedi Ama..

0
Güncellendi - 2017-01-25 03:04:12
A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi'nde silahla vurulan bir kişi, polise “Silah sesi geliyordu, olay yerine gittiğimde vuruldum” dedi. Polis ise, şahsın arkasından vurulmuş olduğunu gösterince, olay çözüldü.

Olay,gece yarısından sonra saat 01.30 sularında Büyük Hüseyinbey Mahallesi Cezmi Kartay Caddesi üzerinde meydana geldi. Bölgede silah sesleri geldiği ve 1 kişinin yaralandığı ihbarı üzerine giden ekipler yaralı E.Ş. ile karşılaştı. Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı E.Ş. polislere, “Bölgeden geçiyordum, silah sesleri gelince oraya gittim, vurulmuşum. Ateş edeni tanımıyorum.” iddiasında bulundu ve kendisine kimsenin saldırmadığını ileri sürdü.

Yaralı şahısın koltuk altındaki kurşun yarasının, arkasından tabanca ile edilen ateş sonucunda oluştuğunu tespit edince, polisler “Kaçarken arkandan ateş açılmış” diye üsteleyince olayın bir kavga sonucu yaşandığını belirledi.

Çevredeki güvenlik kamerası videolarını da inceleyen Asayiş Şubesi ekipleri, Cezmi Kartay Caddesi'ndeki eğlence merkezinin önünden Sivas Caddesi'ne doğru ateş ederek kaçan gruptan M.D. adlı şüpheliyi, kısa sürede olayda kullanılan tabanca ile birlikte yakalarken, yine olaya karıştığı belirlenen M.Y. ve A.S. adlı şüphelileri de daha sonra gözaltına aldı.

Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren yaralı şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • malatyasevdalısı (7 yıl önce)
    Belediye o kadar acizki bunlara güçleri yetmiyor şehir içinde üstelik orda bir mahle var Aile var kaldıramıyor ayni olay bakırcılar pazarının ordaki münübüslere de yol vermiyor lar kargaşa her yanda
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (7 yıl önce)
    Nüfus müdürlüğü orda eşim 1aydır korktuğu için gündüz bile gidip işlem yapamıyor. Bende gündüz izin alamıyorumki gidelim. O cadde berbat
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (7 yıl önce)
    "Çakır Bey Pavyon kapattı." desinler n'olur? Hiç kimse yanlış anlamaz. Gökçek Bey Pavyon kapatıyormuş. al sana emsal
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali ÖZER (7 yıl önce)
    Ya her silahlı saldırı, araba kazası yok belediye ihmakarlığından kaynaklanan kaza, nasıl bir şehir olduk ya, yazık günah çocuklarımızı nasıl bir gelecek bekliyor bu şehirde, polise tam yetki verilsin artık istiyoruz devletten bunu, bak Almanya ya polis dedin mi herkes kaçacak delik arıyor, suç oranları düşük bu ne ya böyle malatya gittikçe kötüye gidiyor, ne belediyecelik var ne asayiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (7 yıl önce)
    Şehrin dışına atın bunları. Kendi başlarını yesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Bunlara devletin gücü yetmiyorsa pes artık Çıkarın bunları şehir dsına yetr artık kışla cadesindeki yeride kaldrın Allah rızası için
    0
    0
    Yanıtla
  • remzi (7 yıl önce)
    şehir dışına taşınamamasının sebebi mahkeme kararı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (7 yıl önce)
    Cezmi kartaydaki pavyonları şehir dışına çıkaramayan belediye ve valilik ne kadar suçluysa bi caddede bi türlü güven içinde tutamayan emniyette o kadar suçlu Malatya öyle bi hale gelmiş isteyen istediği yerde silahlı eylem yapabiliyorsa burda emniyetin güvenlik anlamında bi zaafiyeti var demektir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü Koçak (7 yıl önce)
    Şehir merkezi dışıma çıkarılması için neden bekleniyor. Her yıl onlarca yaralı ve ölü. Yazık günah. Gencecik insanlar buralarda ömrünü heba ediyor. Kimse o caddeden geçmek istemiyor. Kentsel bir dönüşümün yapılması gereken ilk yer.
    0
    0
    Yanıtla
  • baba44 (7 yıl önce)
    başka yere taşıyacaklardı ne oldu neden taşıyamıyorlar. cezmi kartaydan kimse geçmek bile istemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • bornova bosch (7 yıl önce)
    Yıllardır aynı yerde aynı olaylar.hiç çözüm yok.cezmi kartay ismi bir devlet adamına ait ama o kadar çok kötü bir algıya sahipki bu isim bende cezmi kartay denince Olaylar silahlı kavgalar ölümler geliyor.
    0
    0
    Yanıtla