SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Cezmi Kartay'da Alt Yapı Sorunu Çözüldü''

A- A+ PAYLAŞ

Araç alt geçitleriyle birlikte yapımına başlanan Malatya Yağmur Suyu Drenaj Hattı Projesinin ayrı bir parçası olan Cezmi Kartay Caddesi Yağmur Suyu Drenaj hattının da yapımına başlandı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şehrin en işlek caddelerinden biri olan Cezmi Kartay Caddesinin kanalizasyon ve içmesuyu sorununun çözüldüğü, ardından da yağmur suyu drenaj kanalının yapımına başlandığı belirtildi.

Açıklamada, şehir merkezinin en yoğun caddelerinden biri olan Cezmi Kartay Caddesi ve bağlantılı sokakların yıllardır kod farkından dolayı çözülemeyen kanalizasyon ile içmesuyu sorununun çözümünün Malatya Belediyesi tarafından gerçekleştirildiği belirtilerek, sözkonusu alanlardaki çalışmaların bitirilmesinden sonra da bu bölgenin Yağmur Suyu Drenaj Hattı’nın yapımına başlandığı vurgulandı.

Milli Egemenlik ve Sıtmapınarı araç alt geçit çalışmalarıyla birlikte yapılmaya başlanan Malatya yağmur suyu drenaj hattı projesinin ayrı bir parçası olarak, Cezmi Kartay Caddesi’ndeki yağmur suyu drenaj hattı yapımı çalışmaları ile bölgenin sağlıklı bir altyapıya kavuşması sağlanmış olacak.

Q 400’lük borularla yapılmakta olan ve toplam 694 metre uzunluğundaki yağmur suyu drenaj hattının tamamlanması sonucu, Cezmi Kartay Caddesinden gelen yağmur suyundan etkilenen sokakların bu sorunu da çözülmüş olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız