SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezmi Kartay'da Cinayet!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:34:43
Cezmi Kartay'da Cinayet!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir pavyon işletmecisi, kavga ettiği silahlı şahsı tabanca ile ateş açarak öldürdü.

Olay, sabah saat 06.15 sularında pavyon ve birahanelerin faaliyet gösterdiği Cezmi Kartay Caddesi üzerindeki bir pavyonun giriş kapısı önünde meydana geldi. 

Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavga olayında pavyon işletmecisi olduğu belirtilen Murat K. adlı şüpheli, tartışmış olduğu ve elinde pompalı tüfek bulunan 42 yaşındaki Mehmet Emre Taştepe adlı şahsa tabanca ile ateş açarak ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirilirken, Emniyet giden ekipleri çelik yelek giymeleri konusunda uyardı.

Emniyet, ekipleri yönlendirirken, kavga çıktığı ve kavgada tarafların elinde silah bulunduğunu belirtti. 

Pavyon işletmecisi Murat K.’nin polisi arayarak olayı gerçekleştirdiğin ve elindeki tabancayı yere bırakacağını söylediği öğrenilirken, cadde üzerinde bölgeyi MOBESE kamerası ile izleyen  Emniyet Haber Merkezi, ekiplere yerde bir kişinin yattığını ve elinde pompalı tüfek olduğunu, diğer şahsın ise elinde tabanca bulunduğunu belirtti 

Olay yerine giden ekipler olayın şüphelisi Murat K.’yi gözaltına alırken, diz ve göğsünden yaralandığı belirlenen Mehmet Emre Taştepe için ise ambulans istedi. 112 acil servis ekiplerinin olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı yaralı şahıs, kaldırıldığı Malatya Devlet Hastanesi’nde kısa bir süre sonra hayatını kaybetti.

Olay yerinde yapılan incelemede, park halinde olan 06 ARP 01 plakalı otomobilin pompalı tüfekle ateş açılması sonucunda  kaput ve ön camında hasar meydana geldiği tespit edildi.

Polis ekipleri olay yerindeki pompalı tüfek ile tabancaya el koyarken, olay yerinde 10’a yakın boş kartuş buldu.

Yapılan incelemenin ardından hasar gören otomobil çekici ile otoparka kadırıldı.

Bu arada, cadde üzerinde işyerleri bulunan esnaflar ise, Büyükşehir Belediyesi’nin eğlence merkezleri için bir çözüm bulmasını, bu cadde üzerinde her gün olay meydana geldiğini, vatandaşların ve ailelerin caddeye giremediğini ve bundan dolayı da mağdur olduklarını ifade ettiler. Bazı esnaflar,  polis ekiplerini incelemesinin ardından kaldırımdaki kan izlerini yıkayarak, vatandaşların olaydan etkilenmemesine çalıştılar. 

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız