SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezmi Kartay'da Silahlı Kavga

0
Güncellendi - 2020-03-22 02:08:50
Cezmi Kartay'da Silahlı Kavga
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, Cumartesi gecesi saat 22.00 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Cezmi Kartay Caddesi üzerinde B.Ö. (20) ile M.T. (35) arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silahlarında kullanıldığı kavgada açılan ateş sonucunda M.T. yaralanırken, olayı gerçekleştiren B.Ö. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği olayda ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekiplerinin olayın şüphelisi B.Ö.'yü bir süre sonra olayda kullandığı suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldığı olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mali (4 yıl önce)
    En azından şu cezmi kartay'ı taşıyın artık şehir dışına. Tam malatya'nın merkezinde olurmu onlarca mahalle var. binlerce insan orda mağdur akşam 5 den sonra ordan geçmek mucize. Üstelik hergün olay hergün çatışma yazıktır orda yaşayan semt sakinlerine bir cezamı bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    af istemiyoruz sayın emniyet müdürümüzün sayesinde rahat bir nefes almaya başlamıştık tekrar ne kadar psikopat varsa dışarı çıkacak insanlara musallat olacaklar ..nasıl olsa af çıkıyor rahatlığı ile bir sürü insanın canı yanacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Korkuyorum yine af geliyor dışarı çıkacaklar temennim ben yanılırım tekrar birilerinin canını yakmazlar memleket ne işle uğraşıyor bunlar ne ile uğraşıyorlar Allah emniyet guçlerimizin ve bunları yargılıyacak hakim ve savcılarımızın yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla