SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezmi Kartay'da Yine Silahlar Patladı.. 1 Ölü, 7 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir eğlence yerine müşteri olarak gelen şahıslara "problem yaratabilecekleri" gerekçesiyle masa açılmaması tartışması, bir anda silahlı kavgaya dönüştü. Tabancaların ateşlendiği olay sırasında, şef garson 40 yaşlarındaki Yusuf Seçkin ölürken, 6'sı tabanca kurşunuyla olmak üzere 7 kişi de yaralandı. Olaya karışanlardan 3 kişi tutuklanırken, 4 silaha el konuldu.

MÜŞTERİ OLARAK KABUL EDİLMEYİNCE..
Edinilen bilgiye göre; olay gece yarısından sonra 01.45 sıralarında Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir eğlence yerinde meydana geldi. Birçok suçtan poliste kayıtlarının bulunduğu belirtilen Engin K., Mehmet K., İsmail K. ve Hüseyin A. adlı şahısların eğlence yerine gittikleri, şef garson Yusuf Seçkin'in bu şahısların sorun çıkaracağı gerekçesiyle servis açmak istememesi üzerine, Mehmet K. ve Engin K. adlı şahısların silahlarını çekerek, ateş açtıkları bildirildi. Bu şahısların ateşi sırasında göğsünden vurulan şef garson Yusuf Seçkin öldü, işletmeciler Demir Ö. ve Deniz Ö. ile işyerinde bulunan Tamer Y. ve Ekrem Ç. yaralandılar.

Bu sırada işyerinde görevli olduğu belirtilen Mustafa Ö.adlı şahsın açtığı karşı ateş sonucu Engin K. ve Mehmet K. adlı şahısların da kasıklarından vurularak yaralandıkları öğrenildi. Olay sırasında, bu iki şahısın arkadaşı olan İsmail K.'nın da dövülerek yaralandığı belirtildi.

Olayda kullanılan toplam 4 silaha el konulduğu, olaya karışan ve aralarında yaralıların da bulunduğu 10 şahıs hakkında yasal işleme başlandığı bildirildi.

3 TUTUKLAMA..
Olaya karışan şahıslardan, ilk ateşi açan, karşı ateş sonucu da kendileri vurulan Engin K. ve Mehmet K. ile pavyon görevlisi olduğu ve bu şahıslara karşı ateş açtığı bildirilen Mustafa Ö. adlı şahıslar tutuklanırken, ele geçirilen 4 tabancaya da el konuldu.

Bu arada, tutuklanan şahıslardan 27 yaşındaki Mehmet K.'nin; Ruhsatsız Silah, Saldırı, Yaralama, Gaspa Teşebbüs, Tehdit vs. gibi suçlardan poliste 32 kaydının bulunduğu, ayrıca 2 yıl önce Özel İdare İş Merkezi önünde bir berberin öldürülmesi olayı ile ilgili de yargılandığı öğrenildi.

Sanıklardan 30 yaşındaki Engin K.'nin ise; Saldırı, Yaralama, Tehdit, Gasp İddiası, Ruhsatsız Silah, Rezalet Çıkarma vs. gibi 17 suçtan poliste kaydının bulunduğu haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız