SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Cezmi Kartay'ın Altyapısı Tamam..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarihinde ilk defa Kız Meslek Lisesi ve Sıtmapınarı araç alt geçit çalışmalarıyla birlikte yapılmaya başlanan Malatya yağmur suyu drenaj hattı projesinin bir parçası olarak, Cezmi Kartay Caddesi’ndeki yağmur suyu drenaj hattı yapımı çalışmaları ile bölgenin alt yapı sorunları çözümlendi.

ALT YAPI TAMAM..
Q 400’lük borularla yapılan ve toplam 694 metre uzunluğundaki yağmur suyu drenaj hattının tamamlanması sonucu, Cezmi Kartay Caddesinden gelen yağmur suyundan etkilenen sokakların bu sorunu da çözülmüş oldu.

İçmesuyu, Kanalizasyon ve Yağmursuyu drenaj sistemi tamamlanan Cezmi Kartay Caddesi’ne beton asfalt dökülürken, asfaltlama çalışmaları sırasında Belediye Başkanı Cemal Akın, burada incelemelerde bulundu.

Cezmi Kartay Caddesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, yaklaşık iki aydır devam eden Cezmi Kartay caddesindeki alt yapı çalışmalarının bitirildiğini ve asfalt seriminin’de tamamlandığını belirterek; “Özellikle Yağmur Drenaj hattı çalışmaları sırasında Cezmi Kartay esnafı büyük bir özveride bulundular. Toz, toprak içinde kalmalarına rağmen çalışmaların sabırla bitmesini beklediler. Ben kendilerine bu sabır ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Biz Malatya’mızın her tarafını bu hizmetlerimiz bittikten sonra asfaltlayıp hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Malatya’nın caddelerini yaşanabilir hale getiriyoruz. Daha da güzelleştiriyoruz” dedi.

Vatandaşlar da Cezmi Kartay Caddesinin uzun yıllardan beri boğuştuğu sorunlarından arındırıldığını belirterek; “Özellikle kış aylarında yağmur suyuyla beraber Cezmi Kartay Caddesi yürünmez bir hale geliyordu. Yağmur Drenaj kanallarıyla birlikte bu sorun da ortadan kalktı. Hizmetler yapılınca güzellikler ortaya çıkıyor. Belediye Başkanı Akın’a teşekkür ediyoruz” dediler.

YA ÜST YAPI?..
Bu arada, alt yapı sorunları çözümlenen Cezmi Kartay Caddesi'nin 20'ye yakın pavyon, içkili lokanta ve birahanenin burada yeralması, asayiş başta olmak üzere bundan kaynaklanan sorunlarını da gündemde tutarken, çevre esnafları ve vatandaşlar, bu sorunun çözümü için çaba gösterilmesini, eğlence yerlerinin bu bölge dışına taşınmasını istediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız