SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Chavez'de Sona Yaklaşıldı

0
Güncellendi - 2017-07-27 02:23:20
Chavez'de Sona Yaklaşıldı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Arjantinli golcü Andres Chavez transferinde sona yaklaştı. Sarı siyahlıların, golcü futbolcuyla son bir görüşme yaparak, sözleşme imzalaması bekleniyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, golcü arayışları çerçevesinde rotasını Arjantin’e çevirdi. Sarı siyahlılar, Boca Juniors takımının futbolcusu Andres Chavez’i kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Kulübüyle sözleşmesi devam eden golcü futbolcuyla görüşmelerine devam eden yönetimin, bu transferi birkaç gün içerisinde bitirmek istediği öğrenildi.

26 yaşında ve 1,84 metre boyundaki Arjantin Salto doğumlu golcü futbolcu Club Atlético Boca Juniors’ta forma giyiyor. Boca Juniors ile sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek olan Andres Chavez, Club Atlético Banfield, São Paulo Futebol Clube ve Club Atlético Boca Juniors takımlarının formalarını giydi.

Club Atlético Boca Juniors’ta 59 karşılaşmada 15 gol kaydeden ve 10 asist yapan Chavez’in Evkur Yeni Malatyaspor ile anlaşmasının an meselesi olduğu kaydediliyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • memo (6 yıl önce)
    vallai arkadaslar bu adami maclarini izledim YouTube de mükemel forvet malatyada cok is yapar bu Adam tek kelimeyle süper tam forvet denecek Adam süper ligde cok gollerini izleriz özelikle uzaktan sutlari müthis
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Bu transferleri kim yapıyor sisiko içn 1 aydır bekleniyor küçük pürüzler kaldı deniliyor,binin ucağa gidin o küçük pürüzleri giderin imza attırıp gelin yarın biri 100 bin fazla verip alırsa ne olacak lig başlayacak bir sürü eksik var.malatyalı bir yöneticinin ucağa binip transfer için gittiğini duyan olduysa yazsın.Stad zaten komedi,maçlar nerede oynenecek belli eğil.
    0
    0
    Yanıtla