SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Adayı Aslanoğlu Pazarda

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:45:03
CHP Adayı Aslanoğlu Pazarda
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 2. sıra milletvekili adayı Erdem Aslanoğlu, 1 Kasım seçimlerine güçlü bir şekilde girmek istediklerini söyledi. 

Aslanoğlu, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim kapsamında semt pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve partililerinde yer aldığı ziyarette, Aslanoğlu esnaflarla bir araya gelerek destek istedi. Babası Mevlüt Aslanoğlu gibi Malatya'ya hizmet etmek ve Malatya'nın sorunlarını dile getirmek istediğini ifade eden Erdem Aslanoğlu, esnafların kahvaltı sofrasına da misafir olarak, sorun ve istekleri dinledi. 

Aslanoğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, yapacaklarını anlattıklarını söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim bildirgesinin başlıklarını vatandaşlarla paylaştıklarını dile getiren Aslanoğlu, yoğun bir ilgi gördüklerini kaydetti. 

Aslanoğlu, 1 Kasım'da yapılacak olan seçime en güçlü şekilde girmek istediklerini de sözlerine ekledi. 

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim kapsamında ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, "Seçim beyannamemizi vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Vatandaşlarımız çok ilgi gösteriyor. Hepsine teşekkür ediyoruz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız