SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Adayına İstanbul Morali

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:26:50
CHP Adayına İstanbul Morali
A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, İstanbul'daki Yeşilyurtlular Derneği'nin düzenlediği yemeğe katıldı.

Bu etkinlikle ilgili olarak Porgalı'nın basım biriminden yayınlanan bülten şöyle:

"İstanbul Yeşilyurtlular derneğinin geleneksel olarak düzenlediği yemekte buluşan Yeşilyurtlular, 30 Mart 2014 yerel seçiminde ilçeye en iyi hizmet verecek ekibi destekleyeceklerini ifade ettiler. İstanbul Yeşilyurtlular derneği kurucu başkanı İsmet Ergün, Yeşilyurtlular olarak önemli olanın ilçeye hizmet olduğunu ifade ederken, “Biz Yeşilyurtlu işadamları ve bürokratlar olarak ilçemizin her sorununa duyarlı ve eksiklerine bugüne kadar kayıtsız kalmadık. Bizim için siyasi parti ayrımı yapmadan ilçemize kim daha iyi hizmet verecekse ve Atatürk ilke ve inkılapları çerçevesinde çalışacaksa her zaman o kişinin ve ekibin yanında olacağımızı bir kez daha buradan söylüyorum” ifadesine yer verdi.

İstanbul Yeşilyurtlular derneğinin her ay geleneksel olarak düzenlediği dayanışma yemeği geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Bahçelievler semtindeki dernek binasında gerçekleşti.  Etkinliğe CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, CHP Malatya Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, İstanbul Üniversitesi’nin eski rektörü Mesut Parlak, Yeşilyurtlu iş adamları Mehmet Kıvrak, Kenan Özer, İlhan Şahintürk, Mehmet Kolukısa, Hasan Özgür, Yeşilyurt Derneği kurucularından İsmet Ergün, derneğin yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Yeşilyurtlular katıldı.

“YEŞİLYURT’TA GÖRÜŞ AYRILIĞI YOKTUR”

Açılış konuşması gerçekleştiren Yeşilyurtlar Derneği kurucularından İsmet Ergün, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk’un davetlerine katılmalarını beklediklerini dile getirerek, “Hizmet vermesi için desteğimizi alan başkanımızın buraya gelip teşekkürlerini duymak isterdik. Yeşilyurt’ta görüş ayrılığı yoktur. Hizmete susamış bir ilçedir. Yeşilyurt’ta görüş ne olursa olsun oyumuzu vermemizde bizim boynumuzun borcudur” diye konuştu.

“ŞİMDİ YEŞİLYURT ZAMANI”

Hemşerilere Yeşilyurt hakkında bilgiler veren Hulisi Porgalı, davete katılan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Malatya’nın alt ve üst yapı sıkıntılarının olduğunu dile getiren Porgalı, yaklaşık 60 gün içerisinde seçimin olduğunu ancak 11 bin nüfuslu ilçenin belediye başkanlık binasının dışında belediye binasının olmadığını söyledi. Porgalı, “Yeşilyurtlular Derneği'nin ilçemizin ve Malatya'mızın tanıtımında sayısız emeği ve katkısı vardır ve övünerek belirtmeliyiz İstanbul'da faaliyet gösteren en aktif derneklerin başında gelmektedir. Kendine has dokusu, mis gibi havası, zengin mutfağı ve çalışkan insanları ile ünlüdür Yeşilyurt’umuz. İşte burada da bunun en güzel örneği olarak , yıllar öncesinde Yeşilyurt'tan çıkmış , İstanbul'a yerleşmiş  ve her biri ayrı bir başarı hikâyesine imza atmış arkadaşlarımız var. Her biri kendi alanında  çok başarılı işler yürüten bu işadamlarımız , " Yeşilyurtlular Derneği "  çatısı altında da İstanbul'dan Malatya'ya bir gönül bağı tesis etmişlerdir. Doğup, büyüdükleri ilçemiz Yeşilyurt için  başta eğitim olmak üzere, sosyal,  kültürel, ekonomik ve spor alanında sayısız katkılar sağlamışlardır. İlçemiz ile özdeşleşen,  "Kiraz  Kültür ve Spor Şenliklerin"de de hem katkıları hem de katılımları ile her zaman ilçemize olan ahde vefa duygularını göstermişlerdir” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk’un davete katılmamasının hatırlatılması üzerine Porgalı, “Siyasetin kırıcı olmadan düzeyli olarak bir yapı ile uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Mehmet Kavuk çok değerli bir insandır. Onlarında daha fazla iş yoğunluğu var. Ben bir art niyet olmadığını düşünüyorum” diye konuştu.

Davete katılan CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise CHP’den Malatya Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı’ya başarılar diledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız