SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Adaylarını Konserle Tanıtacak

0
Güncellendi - 2018-05-25 01:06:14
CHP Adaylarını  Konserle Tanıtacak
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 27 Mayıs Pazar Günü Malatya Milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıtacak. Ünlü ses sanatçısı Leman Sam’ın da konser vereceği tanıtım Emeksiz Caddesi Üst Kavşağı'nda (100.Yıl Kavşağı) gerçekleştirilecek.

CHP Milletvekili adayları, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Hulusi Porgalı, Av. Soner Gökçe, Av. Berna Karadaş, Uzm. Psk.Emin Dönmez ve Mahmut Akbıyık’ın katılacağı aday tanıtımı 27 Mayıs Pazar Saat 17.00'de yapılacak. 6 milletvekili adayının tanıtımının ardından ünlü ses sanatçısı Leman Sam konser verecek.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya’nın tüm renklerini bir araya getiren bir liste hazırladıklarını belirterek, “24 Haziran seçimleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Türkiye’nin başta ekonomik kriz olmak üzere yönetilemez duruma geldiğini ve AKP’nin 16 yıllık iktidarının ülkemizi yaşanmaz hale getirdiğini anlatıyoruz. Aday listemiz her kesim tarafından büyük bir övgüyle karşılanıyor. Halkımızın teveccühünü karşılıksız bırakmayacağız.Malatya’da hedefimiz en az 2 milletvekili çıkarmak.24 Haziran seçimlerinde Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacak, halkın iktidarını kuracağız. Tüm halkımızı Pazar günü gerçekleştirilecek aday tanıtımı ve Leman Sam konserine davet ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • abdulkadir (5 yıl önce)
    Leman Sam'da bayağı ihtiyarlamış. İhtiyarlık kapıya konacak bir şey değil. Allah elden ayağa düşürmesin. Amin amin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    Veliagbaba genel.baskan yardimcisisin kendini izmir den ankara dan istanbul dan neden aday göstermiyorsun porgalı nın durumu ortada neden önünü açmadin olsun eğer iyi çalışılırsa 2 neden olmasin
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (5 yıl önce)
    Veli ağbaba kendine madem güveniyorsa 2.sırada olmaliydi veya hiç olmamaliydi. Chp adına yanlış seçim herzamanki gibi....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (5 yıl önce)
    Veli Ağbaba nın birinci sırada olmaması gerekiyordu yada ankara istanbul gibi büyükşehirler den aday olması gerekiyordu ilk sıra porgalı yada başka birisi olmalıydı bu nedenden dolayı chp ancak bir vekil çıkarır,bir vekilde mhp çıkarır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Ne alaka onu diyen kim kardeş hedefi chp nin 6 da 6 ancak son 20 yılda chp düşmanlığı Atatürk düşmanlığina rağmen Malatya da CHP destan yazacak sen hiç merak etme
    0
    0
    Yanıtla
  • Selcuk (5 yıl önce)
    Zaten iktidar olmak istemiyorsunuz ülkeyi yönetmek gibi bir düsünceniz yok hedefe bak en az iki millet vekili yazık hemde çok yazık
    0
    0
    Yanıtla