SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Adıyaman'da Kura Başkanı

0
Güncellendi - 2015-12-29 20:46:04
CHP Adıyaman'da Kura Başkanı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı, hakim huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

Geçtiğimiz hafta sonu Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen CHP Adıyaman İl Başkanlığı 35. Olağan Genel Kurulunda üç adaydan ikisi eşit oy almıştı. Seçimde 178 delegeden 173’ü oy kullandı. Oylama sonrasında mevcut Başkan Abuzer Tanrıverdi 59, Mehmet Yıldırım 59, Deniz Çakmak 53 oy alırken, 2 oy geçersiz sayıldı. Her iki adayın eşit oy alması nedeniyle CHP’nin yeni başkanı belirlenememişti. İki günlük itiraz süresinin sona ermesinin ardından mevcut Başkan Abuzer Tanrıverdi ve Mehmet Yıldırım, Adıyaman Adalet Sarayı’nda hakim huzurunda kura çekti. Çekilen kurada Mehmet Yıldırım, CHP’nin yeni İl Başkanı seçildi.

Mehmet Yıldırım, çıkan sonucun hayırlı olması temennisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız