SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Akçadağ Kongresi Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:31:34
CHP Akçadağ Kongresi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

 CHP Akçadağ İlçe Teşkilatı'nın kongresinde, mevcut başkan Ali Aslan, yeniden seçilerek güven tazeledi. 

Akçadağ Öğretmen evinde gerçekleştirilen kongrede, 123 delegenin tamamı oy kullandı. Tek listeyle gidilen seçimde, katılan delegelerin tamamının oyunu ayan Ali Aslan, yeniden bu göreve getirildi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan, “2012 yılında sizlerin oylarınızla seçilen örgütümüz üç yıl içerisinde gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmüştür" dedi. CHP İl başkanı Enver Kiraz'da, kongre ile ilgili bilgi verdi. Kiraz, "Biz şu anda kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Aralık ayında il kongremizi gerçekleştireceğiz. Ocak ayında da büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Kongrelerimizin hep ayrı bir önemi var, buradaki yönetim değişiklikleri hepsi bir hizmet yarışı ve partiye hizmettir. Bizim için asıl olan, bizim hep birlikte verdiğimiz mücadeledir” diye konuştu. Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanmasına da tepki gösteren Kiraz, “Basına uygulanan sansürlere baktığımızda, karartmalara baktığımızda, kayyumlara baktığımızda basını özgür olmayan bir ülkenin, halkının da özgür olması mümkün olmadığını düşünüyoruz. Daha dün Türkiye’de yıllardır, en saygın gazetesi olan Cumhuriyet gazetesi iki yazarı tutuklandı. Uzun süredir devam eden bir zulüm var, herkes susturulmaya çalışılıyor, herkes düşüncesinde dolayı cezalandırılmaya çalışılıyor, bu hukuksuzluğun karşısında Cumhuriyet Halk Partisi duracaktır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız