SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Alan Çalışması Yapacak

0
Güncellendi - 2016-11-08 16:14:15
CHP Alan Çalışması Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl başkanı Enver Kiraz, "Aktif bir muhalefet anlayışı geliştireceğiz" dedi.

Partisinin İl Başkanlığında ilçe başkanları ile bir araya gelen CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya da her nokta da önemli bir muhalefet anlayışını ortaya koyma gayreti ve çabası içerisinde olduklarını söyledi.

Genel Merkezlerin aldığı bir takım kararları ilçe başkanlarına aktaran Kiraz, “Bu kararlar doğrultusunda 7 milletvekilimiz Malatya da alan çalışması yapacak. Partimizin daha etkili, daha sistemli bir çalışma yürütmesi noktasında önemli bir çalışma gerçekleştireceğiz. Bu kapsam da Genel Başkan Yardımcımız Tekin Bingöl, Milletvekillerimiz Gamze Akkuş İlgezdi, Özkan Yıldız, Hilmi Yarayacı, Murat Emir, Tahsin Tarhan ve Atilla Sertel Malatya’ya gelerek üç günlük bir çalışma yapacaklar. Bu üç günlük çalışma süresince örgütümüzle, muhtarlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla çeşitli görüşmeler gerçekleştireceğiz. Sonuç olarak Malatya ile ilgili bir rapor hazırlanacak. Malatya da hangi adımları atarsak daha başarılı oluruz bunları bu çalışma grubunda değerlendireceğiz” dedi.

Parti meclislerinin son toplantısında almış olduğu ve de kamuoyuna açıkladığı bildirgeyi de hatırlatan Kiraz, “Son bildirge de Türkiye'nin içerisinden geçtiği süreç çok net bir şekilde özetlenmiş ve de yapılması gerekenler de net bir şekilde ortaya konulmuştur. Siyasal, ekonomik ve birçok alanda elle tutulur bir şeyin kalmadığı net bir şekilde görülüyor. Her sabah kalktığımız da bir saldırıyla ya da bir şehit haberiyle karşılaşıyoruz. Bu hepimizi üzüyor. Ülke dış politika ve ekonomi noktasında iyi yönetilmiyor. Dış politika da Suriye politikasının yanlışlığını defalarca dile getirdik. Ama maalesef buna rağmen oralardan terör ithal eder bir duruma düştü. Ülke ve farklı terör gruplarıyla Türkiye Cumhuriyeti tanışmak durumunda kaldı. Ekonomide de her geçen gün verilerin geriye gittiği, açlığın, sefaletin toplumun bütün kademelerinde çok net şekilde etkin olduğunu görüyoruz” şeklinde konuştu.

Kiraz, Malatya'da hizmet götürme noktasında ciddi bir ayrıcalıkla karşı karşıya olduklarını söyleyerek, “Özellikle AK Parti’nin yerelde iktidar olduğu belediyelerde hizmet noktasında ciddi bir ayrımcılığın derinleştiği yapıyla karşı karşıyayız. Bununla ilgili de gereken mücadeleyi de vereceğiz. Biz hiçbir ayrım yapılmadan oraya hizmet götürülmesi gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Enver bey, Alan çalışması mı bilmem ancak bu işi profesyonelce yapmadığınız sürece kaybetmeye mahkumsunuz.
    0
    0
    Yanıtla