SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'CHP Alevi Partisi Değil!'

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, CHP il Başkanı Veli Ağbaba'nın "Referandum'da Hayır oyu veren köylerin 2011 yılı yatırım programına alınmadığı" iddialarına sert bir şekilde cevap vererek, "CHP sadece Alevilerin partisi değildir" dedi.

Şahin, partisindeki Halk Günü öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada CHP İl Başkanı Veli Ağbaba'nın iddialarına cevap verdi.

Şahin, 'Bizim yapmış olduğumuz konuşmaları biraz daha ayrıntılı dinlemesini veya kendi ekibinin onu biraz daha ayrıntılı bir şekilde irdelemesini tavsiye ediyorum. Pozitif ayrımcılığın bize oy verenlerin köylerine yapılmasını zerre kadar istemedik. Bunun tam tersini yapmamıza rağmen, bunu tersinden okuma gayretine şahit olduk. Etrafına aldığı köy muhtarlarından bazılarının ki, almış olduğum isimlerde Örnek köy vardı. Örnek köye, bizim iktidarımız döneminde 800 bin liralık yatırım yapılmış. 'Sünni köylere daha fazla, Alevi köylere daha az yatırım yaptınız', diye gelsinler yakamıza yapışsınlar. CHP sadece Alevilerin partisi değil. CHP'de bakanlık yapan birinin köyüne baksınlar birde bizim köye baksınlar. Biz şimdiye kadar hizmet noktasında Alevi köylerimiz için gerçekten hassasiyet gösterdik. Biz Alevisiyle, Kürdüyle, Türküyle, Çerkez'iyle hep beraber Türkiye'yiz" ifadelerini kaydetti.

Şahin, hiç kimseyi ötekileştirmediklerini kaydetti.

Şahin, Battalgazi ilçesine bağlı olan kendi köyünün yatırım programında bulunan bazı hizmetlerini ise "Kendi köyüne pnroje yaptırıyor" söylentilerinin önüne geçmek için engellediğini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız