SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP, ANAP ve DYP'de..

A- A+ PAYLAŞ

22 Temmuz seçimleri öncesi milletvekili aday adaylığı için başvuruların sona erdiği partilerden CHP, DYP ve Anavatan Partisi'nde, Malatya il örgütlerine ulaşan isimler belli oldu. CHP'de 18, DYP'de 11, Anavatan'da 7 aday adayı var. Ancak, başvurular genel merkezlere de yapıldığı için, sayıların artabileceği belirtildi.

CHP'DE..
Cumhuriyet Halk Partisi'nde, başvurular genel merkeze yapılırken, Malatya il örgütüne ulaşan 18 aday adayının isimleri şöyle:

Ali Rıza Yücel,
Bilal Gökçe,
Cemal Laçin,
Ekber Topal,
Güzide Yıldırım,
Hüseyin Karakuş,
İlhan Deniz,
Muharrem Kılıç,
Niyazi Ergin Gökçe,
Rahmi Yüce,
Selahattin Sarıoğlu,
Veli Ağbaba,
Doç.Dr. Yalçın Karatepe,
Yusuf Sürücü,
Yusuf Kenan Doğan,
Zeki Çıplak,
Mevlüt Aslanoğlu,
Ekrem Dernek.

CHP'nin Malatya aday adaylığı için genel merkezden bir açıklama yapılmadığı, genel merkeze yapılmış olan başvuruların tasnifiyle 18 isme yeni isimlerin eklenebileceği kaydedildi.

Ayrıca, CHP'nin aday adaylarını 24 Mayıs Perşembe günü 18.30'da Yıldız Düğün Salonu'nda tanıtacağı da belirtildi.

ANAVATAN'DA DURUM..
DYP ile birleşip Demokrat Parti adıyla seçimlere girme kararı alan, ancak aday adaylığı başvurularını mevcut tüzel kişiliğiyle kabul eden Anavatan Partisi'ne Malatya aday adaylığı için 6'sı bayan 7 ismin başvurduğu öğrenildi.

Bayan aday adaylarından başvuru parası almayan Anavatan Partisi'ne başvuranlar şunlar:

Gamze Büyük,
E.Eda Başaran Erdoğan,
Ayşe Ece Budan,
Fuat Kapusuz,
Halise Çine,
Gülay Mumcu,
Emine Önal.

Bu partinin Malatya milletvekillerinden Miraç Akdoğan adaylık başvurusu yapmayacağını açıklamıştı. Süleyman Sarıbaş'ın ise Ankara- Çankaya seçim bölgesinden aday olacağı öne sürülüyor.

DYP'DE..
Doğru Yol Partisi de, Demokrat Parti adıyla Anavatan'la birleşmeden önce aday adaylığı başvurularını mevcut tüzel kişiliğiyle kabul etti.

Bu partiye Malatya aday adaylığı için başvuranlar da şunlar:

Mehmet Özden,
Dr. Ahmet Nisan Öztaş,
Necla Çitil Tufan,
Nezihe Kargın,
Salih Taş,
Mehmet Gültekin,
Feramuz Tosun,
Mahmut Yıldırım,
Ali Kalkan,
Derviş Ali Kılıç,
Filiz Kozan.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız