SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Arguvan İlçe Toplantısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-06-02 01:34:45
CHP Arguvan İlçe Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Örgüt Toplantısı Belediye Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıda parti içi ve güncel konular değerlendirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Arguvan İlçe Başkanı Ulaş Çopur, Cumhuriyet Halk Partisi adına ilçede yapılan ve yapılacak olan etkinlikler ilgili bilgi verdi. Başkan Ulaş Çopur, parti içi eleştirileri kırıcı ve ayrıştırıcı olmaması koşulu ile her zaman partiye güç vereceğini söyledi.

Örgüt toplantısında söz alan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise, "Başarılı olmak için mutlaka birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Yıllardır bir tek Cumhuriyet Halk Partisi ayakta kalmıştır. Türkiye, her geçen gün daha çok CHP’ye ihtiyaç duymaktadır" diye konuştu. Konuşmaların sonunda Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Başkanı Ulaş Çopur ve Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Örgüt Toplantısına katılan katılımcıların sorularını yanıtladı.

Örgüt toplantısına parti yöneticileri, mahalle muhtarları, üyeler ve partililer katıldı.

Bülten- iha

CHP ARGUVAN İLÇE TOPLANTISI YAPILDI (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız