SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Arguvan'da İstifalar

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:45:10
CHP Arguvan'da İstifalar
A- A+ PAYLAŞ

CHP Arguvan İlçe Başkanı Hasan Yücel ve 3 Yönetim Kurulu üyesinin istifa ettiği bildirildi. 

CHP Arguvan İlçe Başkanı Hasan Yücel, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Karakuş, Ali Rıfat Yücel v e Ali Rıza Mıllaoğlu, yaptıkları ortak açıklama ile istifa ettiklerini bildirdiler.

Yapılan ortak açıklama da, “2008 Yılından itibaren gururla ve şerefle yürüttüğüm Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevimden yönetim kurulumuzdan üç arkadaşımızla birlikte istifa ettik. İlçe örgütümüzü ve ilçe başkanını hiçe saymaya hiç kimsenin hakkı yoktur. 2014 Yılı yerel seçimlerine aday belirleme öncesi İstanbul’da faaliyet gösteren 23 Vakıf ve Dernek görevleri olmadığı halde Arguvan’da partimizin belediye başkanı adayını belirleme girişimlerini başlatmış, aday belirlenmesi amacıyla yapılan eğilim yoklaması öncesi ve eğilim yoklamasında ne yazık ki antidemokratik uygulamalara yer verilerek aday belirlenmiştir. Tüm bu olanlara karşın partimizin zarar görmemesi, sürecin sağlıklı bir şekilde aşılabilmesi adına bizler tüm gayretimiz gösterdik. Yaşadığımız bu olumsuz süreçler sonrasında belediye meclis üyelerini belirlenmesi aşamasına geldiğimiz bu günlerde yine ilçe başkanı ve ilçe örgütümüzün hiçe sayılma girişimlerinin başlatıldığını gördük arkadaşlarımızla bunları önleme gayretlerimiz, çabalarımızda ne yazık ki sonuç vermedi. Halkın CHP'den beklentisinin yükseldiği bu dönemde bu görevlerde verimsiz olacağımızı, düşündüğümüz arkadaşlarımızla partimizdeki görevimizden istifa ettik. Bu süreçte her zaman yanımızda olan yönetimdeki arkadaşlarımıza, örgütümüze ve partililerimize teşekkür ederiz. Bizler partimizin normal bir üyesi olarak, çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız