SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Arguvan'da Miting Yapacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:09:47
CHP Arguvan'da Miting Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan, Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’a destek için 19 Mart’ta meydanlarda buluşuyor. Eski Kültür ve turizm bakanı Fikri Sağlar’da Kızıldaş’a destek için Arguvan’a geliyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Örgütü tarafından organize edilen 19 Mart’ta saat:11’de gerçekleştirilecek “ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI” mitinginde Arguvanlılar ile CHP Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve CHP Parti Meclis üyesi ve Eski Kültür ve Turizm Bakanı Fikri Sağlar birlik içinde, varlık içinde ve özgür biçimde sloganları ile medyalarda buluşturuyor. 

CHP Arguvan İlçe Başkanı İbrahim Çopur Arguvanlıların itibar ve saygınlığını daha yükseklere çıkarmak için CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Parti Meclis üyesi ve Eski Kültür ve Turizm Bakanı Fikri Sağlar ve CHP Arguvan Belediye başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’ın katılacağı mitinge partili partisiz tüm Arguvanlıları davet etti.

CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş ise yaptığı açıklamada “Arguvan kimliğine ve kültürüne sahip çıkmak için, hırsızlığa, yolsuzluğa, adaletsizliğe karşı sesimizi yükseltmek için, hükümetin inancımıza yönelik hakaret ve aşağılamalarına karşı tek yürek olduğumuz göstermek için, çağdaş, katılımcı, şeffaf, ulaşılabilir, hesap verebilen bir belediyecilik anlayışına hakim kılmak için, birlikte üretip, birlikte yönetmek için Arguvanlıların birlik ve bütünlüğünü dosta düşmana haykırmak için tüm Arguvanlıları 19 Mart’ta Arguvan Miting alanına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız