SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Arguvan'da Oylama Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:08:28
CHP Arguvan'da Oylama Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Yerel seçim öncesinde siyasi partiler çalışmalarını sürdürürken, Cumhuriyet Halk Partisi’nde Arguvan ilçesi için birçok kişinin aday adayı olması nedeniyle üyelerin katılımıyla eğilim yoklaması yapıldı. Mehmet Kızıltaş 145 oyla ilk sırada yer aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta içerisinde, eğilim yoklamalarının sonuçlarının aday belirlemede önemli kıstas olduğu yolundaki açıklamaları doğrultusunda, Arguvan adayının Kızıltaş olması bekleniyor.

Arguvan İlçesi’nde CHP’den Belediye Başkanlığı için 9 kişi aday adaylığını açıklarken bu isimlerden Mehmet Ali Yücel ve Mehmet Ali Başıbüyük geçtiğimiz hafta, Hurşit Kuşçu ise bir kaç gün önce aday adaylığından çekildiklerini açıklamışlardı.

CHP yönetiminin aldığı kararla aday adayları arasında üyelerin katılımıyla eğilim yoklaması yapılması kararlaştırılınca  Pazar günü Arguvan Kültür Evi’nde  6 adayın yarıştığı oylama gerçekleştirildi.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, sakin ve olgunluk içerisinde geçen oylamada 457 üyeden 416’sının 6 aday adayı için oy kullandığını belirtti. Kiraz’ın verdiği bilgiye göre Arguvan’da yapılan seçimde aday adaylarının aldıkları oylar şöyle:

1.Mehmet Kızıltaş: 145, 

2.Ersoy Eren:119, 

3.Mustafa Mengüç: 62, 

4.Abbas Taştan:55, 

5.Naki Düzova:23, 

6.Sevgi Albal:10

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız