SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"CHP Darbeci"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:55:51
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "CHP darbeci olduğunu, darbe yanlısı olduğunu, bugün de paralel yapıya yapılan operasyonlarda darbenin yanından yer aldığını bir kez daha göstermiştir" dedi. 

AKP Halkla İlişkiler Başkanı Öznur Çalık’un sekreteryası tarafından yapılan açıklamada, Çalık, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları İsrafil Kışla, Harun Karaca ve Ziver Özdemir ile Memur-Sen'i ziyaret etti.

Memur-Sen'in 770 bin üyesiyle memurların yaklaşık yüzde 50'sini temsil eden büyük bir sendika olduğunu söyleyen Çalık, Memur-Sen'in eski Türkiye'deki vesayetlere karşı duran önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu belirtti.

Çalık, "Son yaşanan 28 Şubat ve 27 Nisan muhtıraları dahil olmak üzere dik duruşunu sergileyen, demokrasi ve demokratikleşme süreci adına verdiği mücadele için Memur-Sen'i kutluyorum. Geçen yıl eski Türkiye'yi yeniden yaşatmak isteyenler ve Gezi olayları başta olmak üzere 17-25 Aralık ve sonrasında 6-7 Ekim olaylarında Memur-Sen kendi üyelerinin hakkını korumak yerine tüm Türkiye'nin haklarını gözeterek olayların karşısında dimdik durdu" diye konuştu.

“CHP DARBENİN YANINDA OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ”

Burada paralel yapı operasyonlarına da değinen Çalık, paralel örgütün devlet içerisindeki yapılanmasında her kurum ve kuruluşun rahatsız olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şayet insanlar iktidar olmak istiyorlarsa olacakları iktidarı ancak milletin oylarıyla sandıktan çıkarak, sağlayabileceklerini bilmeleri gerekir. 2002'den beri her seçimde AK Parti, milletin oylarıyla birinci çıktı. Kendi içlerinde devlet oluşturmak isteyen yapının dün nasıl karşısında durduysak bugün de karşısında durmaya devam edeceğiz. Her daim darbenin yanından tavır alan CHP, 17-25 Aralık sürecinde millete, hükumete, AK Parti'ye darbe yapmak isteyen paralel yapının yanında tavır aldı. 1960'da Menderes'in asılması, daha sonra 28 Şubat süreçleri ve Gezi Olayları darbeleri dahil olmak üzere CHP darbeci olduğunu, darbe yanlısı olduğunu, bugün de paralel yapıya yapılan operasyonlarda darbenin yanından yer aldığını bir kez daha göstermiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız