SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'CHP Eskisi Gibi Değil!.'

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan köylerinde vatandaşlarla buluşan CHP adayı Veli Ağbaba, partilerinin artık gündem belirleyen bir parti olduğunu, "kimsesiz köylerin kimsesi olacaklarını" söyledi.

CHP'nin konuya ilişkin bülteni şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili 1.Sıra adayı Veli Ağbaba Hekimhan İlçesine Bağlı Güvenç, Basak, Başkınık ve Köylü Köylerini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili 1.Sıra adayı Veli Ağbaba Beraberinde Hekimhan Belediye Başkanı ve Partililerle gittiği köylerde aile sigortası ile ilgili vatandaşlara geniş bilgiler verdi ve köylerin özellikle çiftçilikle geçindiğini belirten Ağbaba”mazotu 1,5 TL yapacağız çiftçilerimiz artık rahat bir şekilde tarlalarını sürecekler bu şekilde çiftçiliği teşvik edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi artık eskisi gibi değil artık gündem belirleyen bir parti oldu eskisi gibi değiliz.
Sizlere bir şeyin sözünü veriyoruz partim ve be olarak eskiden etnik kimliğinden dolayı dininden ırkından dolayı ayrımcılık yapılan köylerimize ayrımcılıağa söz vereceğiz ve onlara pozitif ayrımcılık yapacağız şimdiye kadar sahip çıkılmamış bürokratları olmayan kimsesiz köylerin kimsesi olacağız herzaman ayrıma uğramış hizmet verilmemiş köylerin sesi olacağız ve onlara sahip çıkacağız buradan hepinize bunun sözünü veriyorum.Biz bir mücadeleye giriştik bu mücadele sadece benim mücadelem değil bu mücadele demokrasi ve özgürlük mücadelesi,barış mücadelesi bu mücadele şimdiye kadar ezilmiş dışlanmış ötekileştirilmiş insanların mücadelesi bu mücadele kısacası halkın mücadelesi bu mücadelede Cumhuriyet Halk Partisi başarı ile çıkmak zorun da çünkü bugün Türkiye’nin temel sorunu olan yoksulluğu çözmek üzere yola çıktık yoksulluğu yeneceğiz bu yoksulluğu da aile sigortası ile yeneğiz tüm yoksullarımıza maaş bağlayacağız ve onlara iş bularak istihdam sağlayarak yoksulluğu yoksulluğu yeneceğiz burada bir ayrımı yapacağız o ayrımda işe ilk en yoksulumuzu işe alarak başlayacağız. Bu proje bizim bulduğumuz bir proje değil bu proje Avrupa ülkelerinde yapılıyor biz bu sözleşmenin altına imza koymuştuk ama uygulamadığımız şey aile sigortası idi şimdi aile sigortasını getirdiğimiz zaman Türkiye’de yoksul kimse kalmayacak bu açık ve net böyle. Sosyal devletin görevi kendi işçisini kendi çiftçisini kendi emeklisini sömürmek değil onları onurları ile yaşatmaktır sosyal devletin görevi budur.

Türkiye’de artık eğitim paralı hale dönmüş hiç kimse parasız eğitim yaptıramıyor biz bu paralı eğitimi sonlandıracağız eğitimde eşitliği getireceğiz köyde yaşayan çocuğumuz şehirdeki çocuktan 100 metre geride başlamayacak yarışa hepsi eşit şartlarda yarışa başlayacaklar biz sizin efendiliğinize değil hizmetkarlığınıza talibiz”diye konuştu."

BOZTEPE'NİN ÇALIŞMALARI..
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 3. Sıra Milletvekili Adayı Dila Boztepe; ilçelerde seçim çalışmalarında bulundu.
Beraberindeki partililerle birlikte Yeşilyurt ilçesine giden Dila Boztepe, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret edip, Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ndeki hastalara karanfil dağıttı. Bostanbaşı ve Yakınca kasabalarında da esnafları gezerek ziyaret eden Dila Boztepe, zaman zaman kahvehanelere girip, vatandaşlardan CHP'ye oy vermelerini istedi.

Dilek Kasabasını ziyaret eden Dila Boztepe, buradaki cemevi inşaatını da inceledi vatandaşlarla görüştü. Bakırcılar Çarşısı'nı gezen Dila Boztepe, tek tek işyerlerine girerek destek istedi. Boztepe, "CHP iktidarı ile Türkiye'de yaşanan sıkıntılar çözülecek. AKP iktidarı, 8.5 yılda halka bir şey veremedi. Halkımız her geçen gün fakirleşiyor, esnafımız sermayesini her geçen kaybediyor. Alım gücü gittikçe azalıyor. Ancak, ne yazık ki, açıklanan resmi enflasyon rakamları ile sokaktaki, enflasyon rakamları bir birini tutmuyor. CHP iktidarında sokaktaki enflasyon ile resmi enflasyon rakamları aynı olacaktır. CHP iktidarında alım gücü artacaktır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız