SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Gençlik Kolları Kongresi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:55:27
CHP Gençlik Kolları Kongresi
A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Gençlik Kolları Başkanlığine Öner Özdemir (alttaki fotoğrafta sağdaki) seçildi. Özdemir 45 oy alarak başkan seçilirken, eski başkan Barış Yıldız (fotoğrafta soldaki) ise 43 oy aldı.
 
İl Özel İdare Salonu'nda yapılan CHP Gençlik Kolları genel kurulunu  CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer,  delegeler ve partililer katıldı. 
 
Divan başkanlığına CHP İl Başkanı Enver Kiraz’ın seçildiği genel kurulda  başkanlık için 2 aday yarıştı.
 
Kongrede seçimde bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Bizler ülkemizi genç fikirlerinizle birlikte yönetmek istiyoruz. Yönetim kademelerimizde, ilçe yönetimlerinde, il yönetimlerinde parti meclisinde ve delege olarak da yüzde on olarak temsil edilecektir. Bundan sonra bütün yönetimlerimizde yüzde on gençlik kotası var. Bu şu anda hiçbir partide yok. CHP ilk defa tüzüğüne koydu” dedi.
 
Yapılan konuşmalar ve faaliyet raporunun okunmasının ardından seçime geçildi. İki adayın yarıştığı seçimde 88 delege oy kullandı. Öner Özdemir 45 oy alarak CHP Malatya Gençlik Kolları Başkanlığına seçilirken, eski başkan  Barış Yıldız ise 43 oy aldı.
 
Öner Özdemir başkanlığındaki CHP Gençlik Kolları yönetim  kurulu şu isimlerden oluşuyor:
 
“İbrahim Halil Bozay, İsmet Saygın Canbay, Mehmet Çataltaş, İzzet Çatak, Şeyda Çavuş, Cem Çöğür, A. Özgür Doğan, Onurcan Işık, Sinem Özmen, Sinem Salman, Hasan Şilenger, Erdem Yalçın, Mesut Yıldırım, Duygu Yılmaz.”
 
Kurultay Delgeleri : Barış Kızılay, Öner Özdemir, Özlem Kılıç, Mustafa Karabulut, Orhan Eren Büyük, Oltan Başaranlar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız