SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Gençlik Kolları'na Atama

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:35:45
CHP Gençlik Kolları'na Atama
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na, Hasan Karakış atandı. 

CHP İl Binası'nda; CHP İl Başkanı Enver Kiraz, İl Kadın Kolu Başkanı Güllü Tuncer ve İl Gençlik Kolları'na atananların da bulunmasıyla, basın açıklaması yapıldı.

"Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı'na atandım. Doğanşehir'in Karaterzi köyünde doğdum. İki kardeşin büyüğüyüm. Daha önce Malatya İl Gençlik Kolları'nda üniversite sorumlusu olarak çalıştım. Cumhuriyet Halk Partisi'nin yapmış olduğu bütün etkinliklerde yer ve görev aldım" diyen Hasan Karakış, sözlerine şöyle devam etti:

"İnönü Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik 3. sınıf öğrencisiyim. Ben ve ekip arkadaşlarım bugün bayrağı devraldık. Bayrağı zirveye taşımak için elimizden geleni yapacağız. Görevi yerine getirmek için fedakarlık etmekten korkmayacağız. Biz gücümüzü Atatürk'ün devrimciliğinden, İsmet İnönü'nün kararlılığından, Ecevit'in dik duruşundan aldık. Onların bıraktığı bu mirası alın terimizle yoğurup gelecek nesillere aktarmak bizim asli görevimizdir. Sevgili yoldaşlarım, ben değil biz olarak mücadele bayrağını taşımak için baş koyduğumuz bu yolda tüm arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz."

CHP Malatya İl Gençlik Kolları'nın 15 kişilik yönetiminin, şu isimlerden oluştuğu açıklandı:

"Hasan Karakış, Murat Can Mutlu, Gözde Sultan Çimen, Özge Bayram, Ersin Sağlam, Emrah Çilekar, Berivan Durmuş, Aydoğan Taşkıran, Nedim Ak, Sultan Gül Çıkrıkçıoğlu, Gürkan Karakış, Bülent Çakır, Seyfettin Tahtasakal, Özge Karakaya ve Mustafa Avlayan"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız