SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'CHP Hayır Dediğine Göre!.'

A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Selami Ekici, anayasa değişikliğine evet oyu vereceklerini söyleyerek, "Biz BBP olarak soruyoruz, CHP'nin hayır dediği hangi işte hayır vardır. CHP'nin hayır dediği bir şeyde bu milletin hayrına bir şey yoktur" dedi.

BBP İl Başkanı Ramazan Keltaş ve Alperen Ocakları Bölge Başkanı Ayetulluh Geçen ile birlikte partisini il binasında basın toplantısı düzenleyen BBP GİK Üyesi Av. Selami , "Bu anayasa paketine evet oyu kullanacağız. BBP, bu değişikliği AK Parti'nin anayasası olarak değerlendirmemektedir. BBP olarak seçilmişlerinde anayasa yapma hakkının olduğunu göstermek için evet diyeceğiz. Bu ülkede sadece darbecilerin anayasa yapma hakkı yoktur. BBP olarak yargının CHP ve laik çevrelerin güdümünde olduğuna inandığımız için evet diyeceğiz. CHP 'Hayırda hayır vardır' diyerek çalışma yapmaktadır. Biz BBP olarak soruyoruz, CHP'nin hayır dediği hangi işte hayır vardır. CHP'nin hayır dediği bir şeyde bu milletin hayrına bir şey yoktur" şeklinde konuştu.

Ekici şunları söyledi:

"BBP demokratik hukuk devleti için bu değişikliklere evet diyecektir. Sırf muhalefet olsun diye doğruya ve yanlışı muhalefet yapmaktansa doğruya doğru demek için anayasa değişikliğine evet diyeceğiz. BBP'ye evet oyu verdiği için 'AK Parti'nin payandası oldu' diyenlere sormak istiyorum, acaba kendileri bölücülerle aynı anda hayır oyu kullandıklarının farkındalar mı? Onlarda bölücülerin payandası olmuyorlar mı?".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız