SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Heyeti Deprem Bölgesinde

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekillerinden oluşan bir heyet, deprem bölgesi Sivrice'de inceleme yapmak ve 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmak üzere Elazığ'a geldi. Heyettekilerden iki milletvekili de Salı günü Doğanyol ve Pütürge'de inceleme bulunacak.

CHP İzmir Milletvekili Erdal Karademir, Malatya Milletvekili Mevlüt Ferit Aslanoğlu, Şanlıurfa Milletvekili Vedat Melik, Adana Milletvekili Uğur Öksüz, Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla Elazığ'a geldi.

CHP İl Başkanı Kemal Şirinocak tarafından karşılanan milletvekilleri, CHP il binasında basın toplantısı yaparak, Elazığlılar'a "geçmiş olsun" dileklerini iletmek ve Sivrice'de inceleme yapmak üzere bölgeye geldiklerini açıkladı. İzmir Milletvekili Erdal Karademir, "Kentsel Dönüşüm Projesi"nin deprem bölgelerini de kapsaması gerektiğini söyledi.

CHP milletvekilleri, daha sonra Vali Muammer Muşmal'ı makamında ziyaret ettikten sonra Sivrice ilçesinde hasar gören binaları yerinde görerek, konuyu meclise taşıyacaklarını açıkladılar.

Bu arada heyet üyelerinden Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ile Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Vedat Melik'in, 27 Şubat Salı günü de aynı depremden etkilenen Malatya'nın Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde incelemelerde bulunacakları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız