SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"CHP Hizmetleri Görmüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:13:11
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 'Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

AKP il binasında düzenlenen etkinliğe  Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İl Başkanı Bülent Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve parti yöneticileri katıldı.

İl Başkanı Tüfenkçi, avukatların Avukatlar Günü’nü kutlayarak, “AK Parti Hükümeti olarak biz Malatya da yeni adliye yapılması için gereken görüşmelerimizi ve çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi. 

“Türkiye’de analar ağlamasın diye AK Parti olarak taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk” diyen Tüfenkçi, “CHP her zaman bizi eleştiriyor. Barış sürecinde destek vereceğiz dedi ama destek vermedi” şeklinde konuştu.

Milletvekili Öznur Çalık da, “AK Parti Hükümeti olarak 10 yıldır biz Türkiye daha güçlü olsun diye çalışan bir Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan var arkadaşlar. İsrail hükümeti Türkiye’den özür diledi. Başbakanımız nerde mazlum olsa nerde hakkı yenmiş ülke olsa gereken çalışmaları yapıyor” dedi.

CHP’yi eleştiren Çalık, “CHP Türkiye ve Malatya’ya yapılan hizmetleri görmüyor. Biz AK Parti hükümeti olarak barış sürecinde analar ağlamasın diyor şehit cenazeleri gelmesin diyoruz. Türkiye güçlü olsun istiyoruz. Barış sürecine destek vermeyen CHP’yi ben buradan size ve halka şikayet ediyorum. Yine sandıkta cevaplarını alacaklar. AK Parti son ankette yine vatandaşlarımızın bize verdiği destekle yüzde 50’dir. Partimiz yine hak ettiği yerde olacak” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız