SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP İki Adayını Daha Belirledi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:02:26
CHP İki Adayını Daha Belirledi
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Aralarında Malatya Belediyesi’nin de olduğu 23 belediyeye yolsuzluk soruşturması yapılacağı dilden dile dolaşıyor. Halkımızı kandıranlara geçit verilmeyecektir” dedi.

Parti il binasında, parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı basın açıklamasında İstanbul’daki yolsuzluk ve rüşvet iddiaları konusuna değinen CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Üniversiteyi bitiren, en iyi bölümlerden mezun olan gençler ve aileleri işsizlikten kıvranırken, ekonomik bunalımdan dolayı teker teker intihar ederken, kendi çocuklarına gemi alanlar, 20’li yaşlarda şirket kurduranlar, villalar satın alanlar halkın gözünde deşifre edilmiştir” iddialarını öne sürdü.

“Polisleri, savcıları, emniyet amirlerini neden görevlerinden alıyorlar? Gazetecileri neden emniyet binalarına sokmuyorlar. Çünkü işin ucu hepsine bulaşacak. İşin ucu belediyelerine, bürokratlarına, diğer bakanların uzayacak. Korkuları ondan. Bu yüzden konuyu saptırmaya çalışıyorlar” diyen Kiraz, daha sonra şu iddiaları öne sürdü:

“Aralarında Malatya Belediyesi’nin de olduğu 23 belediyeye yolsuzluk soruşturması yapılacağı dilden dile dolaşıyor. Buna rağmen AK Parti’nin Malatya İl Başkanı da işin kolayına kaçıp, ‘bu bir komplodur’ demiş. Başbakandan kopya çekeceğine, sen önce Malatya Belediyesi’ne bak. Bu saatten sonra hiçbir AK Partilinin söylediği komplo teorileri tutmaz. Artık yalanlarla halkımız kandırmaya çalışanlara halkımız da geçit vermeyecektir.”

Kiraz, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı.

İki ilçede daha 30 Mart 2014’de yapılacak olan seçimde belediye başkan adaylarının belirlendiğini söyleyen Kiraz, “Akçadağ ve Kuluncak ilçelerinde yapılan anket sonucunda parti meclisimiz Akçadağ için Hasan Saklı, Kuluncak için de Etem Körükmez aday olarak ilan edildi” dedi.

8 ilçe ve büyük şehirde adaylarını belirlemiş olduklarını ifade eden Kiraz, kalan ilçeler için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız