SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP İki İlçede Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:09:51
CHP İki İlçede Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ
 
CHP Darende ve Hekimhan ilçe teşkilatlarının kongreleri yapıldı. 
     
CHP Darende İlçe Teşkilatının Tiryandafil Otel'de yapılan kongresine tek listeyle gidildi. Kongrede, mevcut başkan Sinan Sunguroğlu yeniden bu göreve seçildi. 
     
Sunguroğlu, kongre sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında, 10 yıldır iktidarda bulunan hükümeti eleştirdi. 
     
Türkiye'nin sosyal ve ekonomik sorunları giderek daha da ağırlaştığını iddia eden Sinan Sunguroğlu, ''Türkiye AKP iktidarının teslimiyetçi ve yanlış politikaları sonucu gitgide daha çok köşeye sıkıştırılmış, ortalık yangın yerine dönmüştür'' dedi. 
   
 85 delegenin oy kullandığı kongrede, Gazi Alparslan, Şemi Kortekin Baykal, Cemal Güneş, Uğur Hatipoğlu, Yakup Bak, Hamza Akan, Erdal Satılmış, Fehmi Karac, Yücel Özay, Ali Rıza Mengüşoğlu, Haluk Ormancı ve Abdurrahman Yücel yönetime getirildi. 
     
     -Hekimhan'da 2 aday yarıştı- 
     
Tarihi Taşhan'da gerçekleştirilen CHP Hekimhan ilçe kongresinde, mevcut başkan Mehmet Sait Çelebioğlu ile Murat Karayazıcı aday oldu. 
     
Divan Başkanlığını Eski CHP Malatya Milletvekili Muharrem Kılıç'ın yaptığı kongrede, 142 delegeden 135'i oy kullandı. Oyların 99'unu alan Murat Karayazıcı başkanlığa seçildi. 
   
Karayazıcı, kongrede yaptığı konuşmada, CHP'nin, iktidar olmasının önündeki engelleri aşacak güçte olduğunu ifade ederek, ''CHP üyeleri bu kararlıktadır. Toplumun tüm kesimleri ile barışık bir CHP örgütü organize etmek ve bunun politik sonuçlarına ulaşmak olanaklıdır'' dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız