SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP İki İlçede Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:08:09
CHP İki İlçede Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ
CHP'nin Battalgazi ve Pütürge ilçe kongreleri yapıldı. 
 
BATTALGAZİ'DE..
CHP Battalgazi İlçe Başkanlığına Hüseyin Korkmaz seçildi. 
     
Belediye Nikah Salonu'nda yapılan kongrede, Korkmaz'ın hazırladığı tek listeyle seçime gidildi. 
     
Divan başkanlığını il başkan yardımcısı İbrahim Çakır'ın yaptığı kongreye, CHP Malatya eski Milletvekili Muharrem Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve partililer katıldı.
     
Oy kullanan 37 delegenin desteğini alan Korkmaz ilçe başkanı seçildi. 
     
CHP Battalgazi ilçe yönetimine, Hüseyin Korkmaz, Hulki Cantekin, Abuzer Kırıktaş, Mahsuni Özyaprak, Abuzer Apaki, Haydar Bektaş, İmam Topbaş, Naim Boğdu, Ali Yiğit, Hüseyin Demir, Mehmet Gök seçildi. 
     
Korkmaz, kongre sonrasında yaptığı konuşmada, partisinin Battalgazi, Malatya ve Türkiye'de başarılı olması için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışacaklarını kaydetti. 
 
PÜTÜRGE'DE..
CHP Pütürge İlçe Başkanlığına Orhan Hasan Türkeri yeniden seçildi. 
     
İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen kongre sonucunda yeniden başkanlığa seçilen Türkeri ile birlikte yönetime İlker Köse, Abdullah Doğan, Hasan Girgiç, Abdullah Karaman, İbrahim Sofuoğlu, Nuri Aytekin, Zeynel Akyüz, Selahattin Yıldırım ve Aziz Türkeri seçildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız