SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP İl Yöneticileri Arguvan'da

0
Güncellendi - 2016-09-02 03:14:48
CHP İl Yöneticileri Arguvan'da
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve partililer, Arguvan'ı ziyaret etti.

Kiraz ve beraberindekiler, Arguvan İlçe Başkanlığında, İlçe Başkanı Ulaş Çopur ve partili üyelerle görüştü.

Kiraz, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ın ilçede iyi işlere imza attığını belirterek, Arguvan'ın kendi sorunlarını çözen bir ilçe olduğunu söyledi.

Sahada daha fazla kişiyle çalışabilecekleri yeni bir örgütlenme modeli geliştirdiklerini aktaran Kiraz, "Arguvan’da bunu başarıyla gerçekleştiriyor. Mahalle sorunlarını tespit ediyoruz. Önümüzde bir seçim yok ama bu altyapının tümünü hazırlamaya çalışıyoruz. Kimse Cumhuriyet Halk Partisini 10 yıl önceki durumu ile karşılaştırmasın. Şu anda daha diri bir yapısı olan Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü var. Genel Başkanımızın ortaya koyduğu heyecanlı duruşa bizlerde cevap vermeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş da ilçenin heyelan raporunun olumlu gelmesinin kendilerini sevindirdiğini ifade etti. Kızıldaş, Arguvan içme suyu şebeke ağının değişmesiyle hazırladıkları projeleri devreye sokacaklarını kaydetti.

Kiraz ve beraberindekiler, daha sonra ilçe esnafıyla görüşerek taleplerini dinledi.

Görüşmeye, Kızıldaş ile CHP İlçe Başkanı Ulaş Çopur da katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız