SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP İl Yönetimi Görevden Alındı

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya il yönetiminin, genel merkez tarafından görevden alındığı bildirildi. İl Başkanı Hacı Demirhan (fotoğraftaki), görevden almayı doğruladı ve gerekçesini bilmediklerini söyledi.

CHP'de 2 yıl önce Celal Berktaş başkanlığındaki yönetim görevden alınmış, yerine Avukat Niyazi Ergin Gökçe atanmış, daha sonra da Gökçe yönetimi kongrede seçilmişti. Gökçe, 22 Temmuz seçimleri öncesinde milletvekili adayı olmak üzere il başkanlığından istifa etmiş, yerine yardımcısı Hacı Demirhan il başkanlığına atanmıştı.

CHP genel merkezinin Malatya il yönetiminin istifası için daha önce nabız yokladığı, il yönetiminin istifa etmemesi üzerine görevden alındığı belirtiliyor.

İl Başkanı Demirhan, görevden almayı doğruladı. 1 hafta önce genel merkezden teşekkür aldıklarını, şimdi de görevden alınma kararının kendilerine ulaştığını, sebebini bilemediklerini belirten Demirhan, genel merkeze muhalif bir görüşte olmadıklarını, haklarında verilen karara rağmen Deniz Baykal'ı desteklediklerini söyledi.

CHP İl Başkanlığı için eski il başkanlarından Veli Ağbaba ve Celal Berktaş isimlerinin gündemde olduğu öne sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız