SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP İlçe Kongreleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:05:46
CHP İlçe Kongreleri
A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arapgir ilçe başkanlığına Hüseyin Akşahin seçildi. 
 
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın da katıldığı ilçe kongresi partinin ilçe binasında gerçekleştirildi. 
 
Kongrede bir konuşma yapan milletvekili Veli Ağbaba, Arapgir'de devletin sınıfta kaldığını belirterek şöyle konuştu: "Kış ağır geçti bahane edilerek köy yolları kapalı kalmıştır. Mart ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde yollar daha açılmamıştır. Bir devlet düşününki Suceyin köyünde bir cenaze olmuştur. Devlet kendi vatandaşını köyüne götürülmesine imkan sağlayamamıştır. Vatandaş mağdur, vatandaş perişan, öyle biz şu kadar oy aldık demekle olmuyor. Nerede hizmet?"
 
Bütün haksızlıkların karşısında olduklarını anlatan Ağbaba, şunları söyledi: "Kim mazlumsa, kim mağdursa, kim eziliyorsa biz onların yanında olacağız. Bu vesileyle kongremizin hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni yönetime gelen Hüseyin Akşahin'e ve arkadaşlarına başarılar diliyorum." Ağbaba, CHP olarak halkın sorunlarının çözülmesi için mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.
 
Tek listeyle gidilen kongre sonunda ilçe başkanlığına önceki dönemlerde il genel meclis üyeliği yapan Hüseyin Akşahin seçildi. 
 
Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: "Hüseyin Akşahin, Mehmet Çobanlı, Onur Keleşer, Namık Bayındır, Ali İhsan Karabulut, Hacı Osman Memecan, Hilmi Aydoğdu, Yaşar Çelik, Gürbüz Başpınar, Bakır Bakır ve Mehmet Çelik." 
 
İl Delegeleri : Hüseyin Akşahin, Cemal Çataltaş, Hasan Çabuk, Nevzat Şahin, Hasan Gül, Hilmi Aydoğdu, Onur Keleşer ve Namık Bayındır."
 
3 İLÇEDE DAHA..
CHP Malatya'nın üç ilçesinde seçim yaptı ve başkanlıklara eski başkanlar tekrar seçildi.
 
Arguvan ilçe başkanlığına Hasan Yücel, Yazıhan ilçe başkanlığına İbrahim Arduç ve Kale ilçe başkanlığına ise Hatice Şimşek tekrar seçildi. Bu arada, Doğanşehir ve Kuluncak 27 Mart, Yeşilyurt, Battalgazi, Doğanyol ve Pütürge 28 Mart, Hekimhan ve Darende 29 Mart tarihlerinde ilçe seçimleri yapılacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız