SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP İlçe Kongreleri

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darende ve Battalgazi ilçe kongreleri de yapıldı ve kongresi yapılan ilçe örgütü sayısı 12'ye yükseldi.

DARENDE'DE..
Darende Tiryandafil Otel'de gerçekleşen CHP İlçe Kongresi'nde Divan Başkanlığını CHP İl Saymanı Ali Rıza Fırat yaptı.

Kongrede tek liste ile seçime giren CHP Darende İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu, "Bugün ufak hesapların, kişisel kırgınlıkların bir kenara bırakılması, üzerimize zimmetli olan demokratik değerlerin korunması için bir araya gelme zamanıdır" dedi.

Yapılan seçimde CHP Darende İlçe Başkanlığına Sinan Sunguroğlu yeniden seçilirken, yönetim kuruluna ise Hamza Akan, Şemi Portekin Baykal, Cemal Güneş, Ayhan Uslu, Yakup Bak, Gazi Alpaslan, Hanifi Budak, Fehmi Karaca, Yücel Özbay ve Tahsin Denktaş getirildi.

CHP Darende İl Delegeliklerine de Sinan Sunguroğlu, Hamza Akan, Fehmi Karaca, Abdurrahman Yücel, A. Rıza Mengüşoğlu, Ayhan Uslu, Yakup Bak ve Hakkı Akkoyun seçildi. (Üstteki fotoğraf Darende kongresinden)

BATTALGAZİ'DE..
CHP Battalgazi ilçe kongresinde ise başkanlığa Yusuf Durmaz (alttaki fotoğrafta, soldaki) seçildi.

Belediye Nikah Salonu'ndaki kongrede eski başkan Sadettin Doğandemir ve Yusuf Durmaz başkanlıklarındaki listeler yarıştı. 51 delegeden 47'sinin oy kullandığı kongrede Durmaz 25, Doğandemir listesi ise 25 oy aldı.

Başkanlığa getirilen Durmaz, "Kongremize katılan herkese teşekkür ederim. Halkımızın sıkıntılarına ve ulusal değerlerimize sahip çıkmak, aydınlık bir gelecek için iktidara talibiz. Kongrede tek kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Partimiz kongrede dahada güçlenerek çıktı. Eski başkan olan diğer aday arkadaşımıza teşekkür ederim. Güzel ve seviyeli bir kongre oldu. Barış, sevgi çerçevesinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Yusuf Durmaz’ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

Kadir Boztepe, Ekrem Korkmaz, Doğan Ceylan, Ednan Arabacı, Ali Arabacı, M.Ali Bağcı, M.Ali Durmaz, İsmet Altun, Abuzer Kırıktaş ve Kemal Korkut. (Alttaki fotoğraf Battalgazi kongresinden)

12 İLÇE KONGRESİ TAMAM..
CHP'nin bugüne kadar yapılan ilçe kongrelerinde göreve gelen başkanlar şunlar:

Doğanşehir Aydın Aydın, Akçadağ Ali Aslan, Pütürge Hasan Türkeri, Doğanyol Şahin Öz, Kale Hatice Şimşek, Arguvan Hasan Yücel, Darende Sinan Sunguroğlu, Hekimhan Mehmet Çelebioğlu, Kuluncak Kemal Yıldırım, Arapgir Cemal Çatalbaş, Battalgazi Yusuf Durmaz ve Yazıhan İbrahim Ardıç.

Bunlardan Battalgazi ve Yazıhan dışındakilerin, yeniden seçilenler olduğu belirtildi.

CHP'de 30 Ocak'ta Yeşilyurt ilçe ve 6 Şubat'ta ise merkez ilçe kongresi ile ilçe kongreleri tamamlanacak. İl kongresinin tarihi de daha sonra belirlenecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız