SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP İstifayı Kabul Etmedi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:50:31
CHP İstifayı Kabul Etmedi
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkan Yardımcısı İbrahim Çakır’ın istifası, parti yönetimince kabul edilmedi ve Çakır görevine geri döndü. 

CHP il binasında, İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Yeşilyurt İlçe Başkanı Banu Sevil, Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, İbrahim Çakır ve parti yöneticilerinin bulunmasıyla basın açıklaması yapıldı. Kiraz, yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“Örgütten sorumlu il başkan yardımcımız sayın İbrahim Çakır’ın istifası sonrasında parti kurullarımızın öneri, talep ve görüşü doğrultusunda sayın Çakır’ın istifasını kabul etmedik. Seçim döneminde kendisine ihtiyacımız olduğunu kendisine ilettik ve partimizin verdiği sorumluluk gereğince görevinin başındadır. Seçim komitesi başkanlığını da sürdürecektir."

Seçim ve aday adaylığı ve adaylık döneminde her partinin ufak tefek sorunlar yaşayabileceğini söyleyen Kiraz, “Bizim partimizde de küçük sorunlar yaşanmış olabilir. Ancak, bugünlerde kullandığımız cümle, Türkiye’nin birleştirici gücü CHP’dir. Kendi içimizde birliği beraberliği sağladığımız, dışa açıldığımız, partimize meyilli olanlara kapılarımızın açık olduğunu ifade ediyoruz” dedi.

İbrahim Çakır ise, “İstifamın partiye zarar vereceği düşüncesiyle tekrar görevime dönmemim talebi karşısında, bazı dedikodu ve istismarları önlemek ve partiye hizmeti devam ettirme konusunda partimin yetkili organlarının kararı doğrultusunda birlikte yol arkadaşlığına devam konusunda karar verdim“ ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız