SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Kurultaya Gidiyor!

A- A+ PAYLAŞ

CHP'de uzun süredir konuşulan kurultay tarihi belli oldu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Aralık’ta olağanüstü kurultay yapacaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu, kurultayla ilgili şunları kaydetti:

Kurultay öncesi önceki genel başkanımız Deniz Baykal ile de Önder Sav ile de görüşeceğiz. Ama altını çizmek isterim PM listesini bizzat ben yapacağım. Hiç kimseyi ama hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Her partilimizi kucaklayacağız. Geçmişte şu yada bu şekilde çaba harcayan her partiliye kapımız açık. Hiç kimseyi bu geçmişte bana böyle baktı, şöyle baktı demeyeceğiz. O kişiler çalıştıkları sürece, halkla tokalaştıkları sürece hepsinin, duayenlerin görüşünü almak benim için bir görevdir. Bize yönelik eleştiriler, önemler olabilir. Sorumlu bir genel başkan olarak onları dinleyeceğim. Ders almaya da özen göstereceğim. Kurultayımız iktidara yürüyüş kurultayı olacaktır. Halkın önüne çıkacağız.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız