SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Listesinde Değişiklik Yok

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:29:41
CHP Listesinde Değişiklik Yok
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili aday listesinin, 7 Mart'ta yapılan eğilim yoklamasında çıkan isimler ve sıralamadan oluştuğu, herhangi bir değişiklik olmadığı bildirildi.

Milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu'na verilmesinden önce, listelerle ilgili bir açıklama yapan CHP Basın Sözcüsü Haluk Koç, daha önce Malatya'da 2. sırayı kontenjan olarak tuttuklarını, ancak eğilim yoklamasında ortaya çıkan sonuçla bu kontenjanın kullanılmasına gerek kalmadığını bildirdi. Koç, "Merkez yoklaması ya da örgüt denetiminde ön seçim yaptığımız yerlerde belirli sıralar gerekirse kontenjan için ayrılmıştı. Ama örneğin Adıyaman, Mersin’de kontenjan adayına gerek olmadığı kararına verildi.  Yine Malatya’da çıkan eğilim yoklamasında ikinci sıranın da kontenjan olarak kullanılma gereği ortadan kalktı. Aday profillerine baktığınızda, örgütlerimizin oy kullanarak yaptıkları tercihleri de ekleyerek söylüyorum Türkiye’nin her özelliğini kucaklayacak bir liste çıktığını görüyoruz."dedi.

Buna göre CHP'nin Malatya Milletvekili aday listesi şöyle:

1-Veli Ağbaba- Mevcut milletvekili

2-Hulisi Porgalı- İşadamı

3-Berna Karadaş- Avukat

4-Memba Kuşçu- Avukat

5-Yusuf Sürücü- Avukat

6-Etem Körükmez- Eski belde belediye başkanı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız