SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Büyükşehir ve 7 İlçe Adayını Açıkladı

0
Güncellendi - 2018-12-08 00:20:13
CHP Büyükşehir ve 7 İlçe Adayını Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya’da 8 Belediye Başkan Adayını açıkladı.

CHP, Parti Meclisi’nde Türkiye genelinde 300 belediye başkanı açıklandı. Parti Meclisi toplantısı ardından yapılan açıklamada, Malatya'da Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığı için partiye başvuruda bulunan tek isim olan Av. Soner Gökçe, aday gösterildi.

Parti Meclisi toplantısının ardından yapılan açıklamaya göre, Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Korkmaz, Arguvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bayram, Doğanyol Belediye Başkan Adayı Gündüz Cengiz, Hekimhan Belediye Başkan Adayı Turan Karadağ, Kuluncak Belediye Başkan Adayı Mustafa Yıldız, Yazıhan Belediye Başkan Adayı da Niyazi Akıncı oldular.

Parti Meclisi toplantısının ardından bir değerlendirme yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "13 İlçemizin 8’i ile Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı açıklamış bulunuyoruz. Bazı ilçelerde önseçim, bazı ilçelerde anketler ve alan taramaları ile Belediye Başkan Adaylarımızı belirledik. 31 Mart akşamı tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da çok büyük başarıya imza atacağız. Bahar, CHP’nin yerel yönetim rüzgârı ile gelecek. Sosyal demokrat belediyeciliğin farklılıklarını çok daha fazla belediyede halkımıza yaşatacağız. Malatya’da iki olan belediye sayımızı katlayacağız." dedi.

ADAYLARA KARŞILAMA..

CHP Parti Meclisinde adaylıkları açıklanan Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Soner Gökçe ile birlikte Akçadağ Belediye başkan adayı Mustafa Korkmaz, Arguvan Belediye başkan adayı Mehmet Kızıldaş, Doğanşehir belediye başkan adayı Mehmet Bayram, Doğanyol Belediye başkan adayı Gündüz Cengiz, Hekimhan Belediye başkan adayı Turan Karadağ, Kuluncak Belediye başkan adayı Mustafa Yıldız ve Yazıhan Belediye başkan adayı Niyazi Akıncı akşam saatlerinde Malatya'ya geldi.

Şehrin girişinde partililer tarafından davul-zurna ile karşılanan başkan adayları daha sonra araç konvoyu ile birlikte Malatya'da şehir turu yaptı.

Parti önünde toplanan kalabalığa konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “13 İlçemizin 8’i ile Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı açıklamış bulunuyoruz. Bazı ilçelerde önseçim, bazı ilçelerde anketler ve alan taramaları ile Belediye Başkan Adaylarımızı belirledik. 31 Mart akşamı tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da çok büyük başarıya imza atacağız. Bahar, CHP’nin yerel yönetim rüzgarı ile gelecek. Sosyal demokrat belediyeciliğin farklılıklarını çok daha fazla belediye de halkımıza yaşatacağız. Malatya’da iki olan belediye sayımızı katlayacağız" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soner Gökçe ise burada yaptığı açıklamada, kendisini bu görev için aday gösteren CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na teşekkür ederek, "Başta genel başkanım Sayın Kılıçdaroğlu'na, bu noktada bize ses veren Genel Başkan Yardıcımız Veli Ağbaba'ya ve İl başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Mevcut Büyükşehir Belediyesi yönetimini de eleştiren Gökçe, "Hizmet etmediler, Malatya'ya hizmet etmişler gibi, ulaşıma çözüm bulmuşlar gibi var olan yeşil alanları ortadan kaldırdılar, binalar diktiler. Bana yaptıkları bir hizmeti göstersinler? Ama göstere bildikleri bir hizmet yok. Cumhuriyet Halk Partisi herkesin partisi olacak, Soner Gökçe herkesin adayı olacak, herkese eşit davranacağım" diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

45 yorum yapılmış

  • semih (5 yıl önce)
    Soner bey çok nazik kibar ve gerçekten halktan biri,takım tutar gibi parti tuttuğumuz için bu özellikleri onu ne kadar öne çıkarır bilemiyorum ama ben muhafazakar biri olarak oyumu kesinlikle Soner beye vereceğim,Yeter dini duygularımızın sömürüldüğü,şimdiden başarılar diliyorum Soner Bey Allah yolunuzu açık etsin.HAYIRLI UĞURLU OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    yerinde bir karar ilk defa chp ye oy vereceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Paşaköşklü (5 yıl önce)
    Maalesef milletvekilimiz ve özellikle de il başkanımız malatyayı Paşaköşkü ve Çavuşoğlundan ibaret sanıp başka semtlere girmediğinden Kiraz hala dalında duruyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (5 yıl önce)
    Hiç kimse heveslenmesin Malatya da Arguvan ilçesi dışında CHP nin hiç şansı yok boşuna yorulmasınlar harcama yapmasınlar Malatya ve ilçeler belli Hepsi APK kazanacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (5 yıl önce)vaylog44 isimli kullanıcı yorumuna
    Hekimhan hariç akp ye gitmez eğer bozkurt görünümlü akkurtlar full yüklenmezse ki sanmıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Arguvan, Hekimhan ve Yazıhan Chp geri kalan Akp olur
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Dersimli..milletin.adina.yorum.yapmayin acik. Konusun.hangi.partiyi.tutuyorsaniz.aciklayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (5 yıl önce)
    Seçim kampanyasında soner gökçe nin ağırlığını ve Malatya seçmenine katacağı katkıyı göreceksiniz.bu iş yürek ve cesaret işi.karşılamadaki heyecanı ve kalabalığı görmenizi isterdim.ha bu arada oraya gelenler menfaate, yalakalığa , fırsatçılığa değil gönül verdiler , Candan destek verdiler.chp açılım yapsın herkese hitap etsin deniyordu.işte bu talep gerçekleşti.sağduyulu olalım , haksızlık etmeden , birilerinin algı operasyonu na ve tetikçiliğine soyunmadan gerçeği görelim.sadece CHP tabanı değil herkesim sahip çıkacak bunu göreceksiniz.bazı troller CHP üzerinden amaçlı çalışma içindeler.hiç bir CHP li bu yanlış amaçla alet olmaz , adayına sahip çıkar kaldı ki Malatya da tüm adaylara baktığında en kaliteli en mert adayı na.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akemiluy (5 yıl önce)
    Neden yorumlarim yayinlanmiyor anlamıyorum kuskum farklı umarım bunu yayimlarsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    sayın GÖKÇE CHP de karar kıldığına göre bir ışık mı gördü diyeceğim ama parti tabanının desteğini alacağını ve sair oyları çekeceğini sanmıyorum. yine de başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (5 yıl önce)
    Hani benim yorumum nasıl habercisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yüksel (5 yıl önce)
    Yorumları okudum da gerçekten nerede bir siyasetten anlamayan varsa yorum yapmış.Soner Gökçenin aday olması bile büyük bir cesaretir kazanacak diye birşey yok.Önemli olan birşeylere adım atmaktır.Hakkında hayırlısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Dersimli (5 yıl önce)
    Memleket de herseyin karşılıklı ve anlaşmalı dövüş olduğuna inanıyorum. Biz bunu koyduk siz seçin anlayışı var. CHP malatyada tamamen bitti. Kimse oy vermez bakın görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (5 yıl önce)
    Başka sağlam bir aday gösterilemezdi zaten çok yerinde olmuş.Soner beyi tebrik ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    kılıçdaroğlu ve ekibinin son seçimlerde istifası chp de yeni bir oluşuma neden olacaktı .bu değişim chp yi daha iyi yere taşırdı.malatya dahil tüm teşkilatların yeniden yapılanması lazım .maalesef bu yapılmadı.chp seçmeninden bu şartlarda birşey isteyemezsiniz.malatya dahil tüm türkiyede normal şartlar dahilinde ağır bir yenilgi chp için beklemekteyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim şahin (5 yıl önce)
    İlkdefa chp ye oy verecem defim ama bu adaydan sonra vazgeçtim iyi parti ye bakacam
    0
    0
    Yanıtla
  • CANER (5 yıl önce)
    ENVER KİRAZ ; Sosyal demokrat belediyeciliğin farklılıklarını çok daha fazla belediyede halkımıza yaşatacağız. demiş. O sosyal demokrat belediyeciliği yaşattığın yer tam olarak nerede? Arguvan mı? Hekimhan mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Argalı (5 yıl önce)CANER isimli kullanıcı yorumuna
    Bu il başkanını başımıza bela eden artık bundan vazgeçsin lütfen.Yeter artık.Bu insanları buralarda tutanlar malatyadaki seçim sonuçlarının sorumlularıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (5 yıl önce)
    CHP Malatya dan isterse Tayyip Erdoğan'ı aday göstersin yine kazanamaz dolayısıyla yorumlar da CHP zayıf aday gösterdi diye sitem edenler bilmeli ki Malatya CHP karşı ön yargılıdır adayı ne kadar güçlü olursa olsun CHP adayını seçmez Malatya ha belki MHP İyi veya saadet gibi milliyetçi yahut muhafazakar eğilimli partiler güçlü adayla kazanabilir ama zor onlar da kazanamaz Malatya halkı ak partiye yeter ki çok az bir güven duysun bir ışık görsün hemen dört elle ak Parti'ye sarılır Malatya halkının sosyolojik gerçeği budur ehliyet ve liyakat önemli değildir burada yeterki bir şekilde benimsesin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Dersimli.yorumcu.chp.karalamaya yetkin.yoktur Arti..isin.icine.insanlarin.inancini.sokma.bir.oyun. Istersen.verisin.istemesen.vermesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Bu seçimde daha önceki bilmem kaç seçimde yaptığım gibi sanki birşeyleri seçecekmişim gibi sandığa gitmeyeceğim. Zorunlu seçmeli başkanın zaferini meşrulaştırmaktan başka bir işe yaramıyoruz zaten. Kazanan adaya hayırlı olmasını ve hizmeti vicdanıyla yapmasını isterim. Partisinden bağımsız olarak sayın Gürkanın da seçildiğinde daha öncekilerden başarılı olacağına inanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    #OYLARCHPYE.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzullah (5 yıl önce)
    CHP Malatya'da yılın şakasını patlatmış. AKP, 100 kurban kesip adak adasaydı, böyle bir rakibin çıkartılacağını tahmin bile edemezdi. Veli Ağbaba, Malatya'da TEK ADAM kalabilmek için CHP bitirmeye tam gaz devam ediyor. AKPlilerin özellikle imarda yaptıklarını CHP Malatyada soramıyorsa bu iş bitmiştir, geçmiş olsun. Çıkardıkları aday imar konularına hiç giremez.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    Soner gökçe daha önce anap il başkanlığı yapsada, köken olarak chp kökenlidir. Ha kazanırmı tabiki kazanamaz. Belki iyi bir kampanya yürütürse partinin oyunu artırabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyalı (5 yıl önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Enver Kiraz varken malatyada chp nin oylarını yükseltmek için sihirli bi değnek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • akif (5 yıl önce)
    bu kafayla chp den bi şey olmaz soner solcu bile değil
    0
    0
    Yanıtla
  • alışık (5 yıl önce)
    Türkiye’de MHP ile AKP cumhur ittifakı Malatya’da CHP ile AKP çıkar ittifakı yapmışlar gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok isabetli bir değerlendirme.
    0
    0
    Yanıtla
  • müren (5 yıl önce)
    Malatya lının aklıyla alay edilmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurşun (5 yıl önce)
    CHP utanmazsa hacı Uğur Polat ı aday gösterecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Yilmaz can (5 yıl önce)
    Büyükşehire soner gokce 100 oy almaz yazihan niyazi akinci ile kesinlikle drejan asiretinin tum oyuyla kazanir.cok iyi ve isabetli bir secim.
    0
    0
    Yanıtla
  • cesur yürek (5 yıl önce)
    CHP ve AKP nin Malatya yı bölüşme anlaşması devam ediyor demektir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Kılıçdaroglu malatyada aday olsa ne yazar chp malatyada rahmetli HAMİDO nun başkan seçilmesi ile bitti
    0
    0
    Yanıtla
  • erdal (5 yıl önce)
    doğanşehir,doğanyol ve hekimhan adayları çok şanslı
    0
    0
    Yanıtla
  • Dersimli (5 yıl önce)
    Chp 1000 oyum olsa 1 ini vermem. Memlekete bu kadar zararlı parti görmedim. CHP sol kesimi ve Alevileri kullanan bir partidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    Yazıhan adayı yazıhanlı bile değil ve üstelik eski sağ görüşlü ve demokrat partili ben buna oy falan vermem
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhan adayının görüşünün zekatı tüm siyaset tarihine ders olur. Sen yemeyip içmeyip bu yorumu yazmak için mi bekledin? Bırak ilçeyi birçok ilin adayı o şehirli de ne oldu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Belliki sen çok zekat toplamışsın ondan biliyorsun o yörenin insanı chp li adamlar varken bu neyin nesidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (5 yıl önce)
    Hekimhan Adayımız Turan KARADAĞ'a başarılar dileriz.Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • aytalam (5 yıl önce)
    dün genel başkan kemal kılıçdaroğlu bayanların partiye kazandırılması gerekir diyor ama malesef malatya da adaylarda bayan göremiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (5 yıl önce)
    veli agbaba arguvana neyaptiki mehmet kızıtaş ne yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Şaka olmalı evet Ağbaba nın Malatya sosyal demokrat seçmeni üzerindeki operasyonu son sürat devam ediyor. Eski ANAP il başkanı Sayın Gökçe ne zaman CHP'li olmuş onu aciklamazlarsa bir CHP'li olarak söylüyorum. Kesinlikle oy vermeyeceğim ve oy verilmemesi için de elinden geleni yapacağım.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    BU MU SİZİN HABERCİLİĞİNİZ İNSAN SONER GÖKÇE KİMDİR DİYE BİR BİLGİ NOTU BİR FOTOĞRAF YAYINLAR BEE
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Chp.belediye.baskani.malatyamiza.hayirli. Ugurlu.olsun.basarilar.diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    selahattin başkan'ın karşısında hiç şansı yok.
    0
    0
    Yanıtla