SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Mazmanoğlu'nu Andı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:20:17
CHP Mazmanoğlu'nu Andı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları, 30 Ağustos 1979 yılında CHP Gençlik Kolları Malatya İl Başkanlığı görevini yürütürken öldürülen Yüksel Mazmanoğlu’nu ölümünün 36. Yıl dönümünde andı. 

CHP Malatya İl Binasında düzenlenen anma programında, Yüksel Mazmanoğlu’nun Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarının onuru ve şerefi olduğunu söyleyen CHP Gençlik Kolları Başkanı Barış Yıldız, “Onu anmak ve hatırlatmak bizler adına kutsal bir görevdir. 1979 yılında katledilen Yüksel Mazmanoğlu ve arkadaşlarının verdiği mücadele bugün bizlerin mücadelesidir. Bu mücadele Mustafa Kemalin Altı Okunun ışığında çağdaş ve modern bir Türkiye içindir. Bu mücadele devletin bağımsız, halkın eşit, hukukun adaletli, demokrasinin özde olduğu bir Türkiye mücadelesidir. Bu mücadele "Yurtta Barış Dünyada Barış" anlayışının gereğini yerine getirebilmenin mücadelesidir. Bu mücadele bugün Cumhuriyet Halk Partili gençlerin mücadelesidir” diye konuştu.

Yıldız, “Cumhuriyet Halk Partisi gençleri olarak bizler hukuk sistemi adil olana kadar, bürokrasi siyasetten bağımsız olana kadar, vatandaşların mezhepleri ve etnik kökenleri ile ayrımcılığa uğramadığı eşit olduğu günlere kadar mücadele edeceğimize söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız