SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP MYK'ya 2 Malatyalı mı?

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:50:30
CHP MYK'ya 2 Malatyalı mı?
A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin bu hafta içerisinde açıklanması beklenen yeni MYK'sına, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın  yanı sıra Malatya- Hekimhan Ballıkaya (Mezirme) Mahallesi doğumlu 41 yaşındaki Tıp Doktoru Tekirdan Milletvekili Candan Yüceer'in de alınacaklarına  ilişkin kulis bilgileri basında da yeralırken, Hürriyet'te Ağbaba'nın adı genel başkan yardımcısı olacak isimler arasında sayıldı.

CHP'nin Çarşamba günü yapılan MYK toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu'nun, genel başkan yardımcılarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiği, ayrıca MYK'dan en az 8 üyenin görevden alınacağı sinyalini verdiği, Adnan Keskin, Bihlun Tamayligil, Umut Oran, Perihan Sarı, Sencer Ayata, Faik Öztrak,  Emrehan Halıcı, Sezgin Tanrıkulu ve Bülent Tezcan'ın MYK'dan alınacakları, Nihat Matkap'ın ise görev yerinin değiştirileceği yolundaki kulis bilgileri gercekgundem.com adlı internet haber sitesinde yeraldı. Haberde, Cuma günü açıklanması beklenen yeni MYK'da Gaye Usluer, Candan Yüceer, Bülent Kuşoğlu, İlhan Cihaner, Aytun Çıray, Oğuz Oyan, Benan Baykal, Veli Ağbaba, Sena Kaleli ve Ekrem Kerem Oktay'a görev verileceği iddiasına da yer verildi.

hurriyet.com.tr ise Zeynep Gürcanlı imzasıyla yayınlanan haberde, genel başkan yardımcılığına getirilecek isimlerin Bülent Kuşoğlu, Ekrem Kerem Oktay ve Veli Ağbaba olduğu öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız