SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Ön Seçim Yapacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:43:42
CHP Ön Seçim Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Malatya için delege ile önseçim kararı aldı. Kararla ilgili değerlendirme yapan CHP İl Başkanı Enver Kiraz; Malatya’da önseçimle aday belirlenmesi kararını olumlu karşıladıklarını belirtti.

CHP Parti Meclisi hangi şehirlerde hangi yöntemle milletvekili adaylarının belirleneceğine karar verdi. PM, Malatya’da delege ile önseçim kararı aldı. 

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Parti tüzüğünde aday yoklaması olarak geçen seçilmişler ve delegeler ile Malatya’da önseçime gidileceğini kaydetti. Malatya örgütünün bütün birimlerinin istediği doğrultuda bir karar olduğunu kaydeden Kiraz; bu kararla İl, ilçe ve önseçim delegeleri, partinin seçilmişleri olan İl-İlçe yöneticileri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, aday adayları gibi yaklaşık 3 bin kişilik bir listenin oy kullanacağını belirti.

Kiraz, il örgütü ve ilçe başkanları olarak önseçimden yana olduklarını belirterek, “Biz önseçimden yana olduğumuzu genel merkezimize bildirmiştik. Hem il örgütümüz hem de ilçe başkanlarımızın ortak önerisiyle önseçim istemiştik. Parti Meclisi, bizim önerimizi de dikkate alarak karar verdiği için memnun olduk. Bu karar çok yerinde olmuştur. Tüm aday adayları özgürce yarışma imkanı bulacaktır.Delegeyle ve seçilmişlerimizle yapılacak önseçimin başarılı bir şekilde geçmesi için ve aday adayı olarak yarışacak tüm kişilere örgüt olarak elimizden gelen katkıyı sunacağız.” İfadelerini kullandı. 

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Milletvekilimiz Veli Ağbaba’nın, muhtemelen ön önseçime giren tek MYK üyesi olmasını da Malatya açısından önemsiyoruz” dedi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız