SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"CHP Orijinal Yapısına Döndü!."

0
Güncellendi - 2016-09-24 18:37:09
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, CHP'nin, Kanun Hükmünde Kararnameleri Anayasa Mahkemesi'ne taşımasına “CHP kendi orijinal yapısına döndü" dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin, Yenihamam Mahallesinde bulunan esnafı ziyaret etti. Burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şahin, Cumhuriyet Halk Partisinin, KHK'lar Anayasa Mahkemesi'ne taşımasını eleştirdi. 15 Temmuz'dan sonra bir siyasi birlikteliğin olduğunu belirten Şahin, “Hükümetin 15 Temmuzdan sonra atmış olduğu adımları veya hükümetin devleti kendi korumak için oluşturmuş olduğu refleksleri başarısız kılmak için kanun hükmündeki kararnameleri anayasa mahkemesine götürülüyor. Tabanda ve tavanda bütün insanların bir araya geldiği süreci baltalamaya yönelik açıklamalardan kaçınmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Vatandaşların FETÖ'den dolayı tutuklanan insanların yeterli olup olmadığı noktasında kendilerini sorguladıklarını ifade eden Şahin, “Bazı kurumlara el atılmaması noktasında gecikmelerin olduğundan hareketle bizlerden talepleri oluyor. Vatandaşlarımız şunu çok iyi net bilmeliler. Bu alçak darbeci yandaşlarının bugüne kadar 40-50 yıldır ülkenin bütün kurumlarının kılcal damarlarına kadar sirayet etmişler. O süreyi göz önüne aldığımız zaman çok kısa bir süre içeresinde bunların tümünü birden kökünün kazınması belki hemen mümkün değil. Darbenin üzerinden 2 ay geçti bu süre içersin de çok ciddi mesafeler kat edildi. Hem yerel yönetimlerde hem de kamu kurumlarında çok ciddi bir şekilde çalışmalar yürütülüyor. İş adamları noktasında bunlara himmet adı altında destek verenler var. Bunları gördükçe vatandaşlarımız şuanda alınanlar ile ilgili bize teşekkürlerini ifade ediyorlar. Son kişi temizlenene kadar bu hareketin kökünü kazımak için devletin mutlaka adil bir şekilde hukuk çerçevesinde bu süreci sürdürdüğünü düşünüyoruz. Bu süre içeresinde herhangi bir mağduriyetin oluşmaması için bütün arkadaşlar yani sahada özellikle kamu kurumlarında ki bu temizlik hareketi kılı kırk yardıklarını biliyoruz. Bütün bunlara rağmen olağan üstü şartlar yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Black (7 yıl önce)
    Sizin orjinalinizi de bilebilsek...
    0
    0
    Yanıtla
  • TAYLAN METE (7 yıl önce)
    muhalif sendikalardaki eğitimcilere terörist muamelesi yapacaksın ama FETÖ gibi bir örgüte sınırsız destek veren AKP CAMİASI masum olacak nasıl çelişki bu anlamadım CHP 80 yıldır var varda olacak akp nin sonuda anap,dyp gibi olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    CHP DİYE BİR MALZEMEYİ BULDUKTAN SONRA SİZİ DE ŞARTSIZ DESTEKLEYEN BASIN OLDUKTAN SONRA KİM TUTAR SİZLERİ ATIN ATABİLDİĞİNİZ KADAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Yine aynı tas aynı hamam. Anlaşılan yine eskiye dönüldü. Bunlar değişmez. Benim partim, senin partim. Halka bir şey veremeyenlerin politikası ancak böyle olur. Bunun üzerinden prim yapmaya çalışırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • dobra.dobra (7 yıl önce)
    Chp nin sayesinde askeri ucret 1300 tl ol du keske daha iyi muhalefet olsada neler olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü Koçak (7 yıl önce)
    Şöyle kendi ellerinle bir eğitim kompleksi yapsan ne iyi olurdu sayın vekilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (7 yıl önce)
    Mustafa şahin beyefendi siz önce kendinize bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Eyy Mustafa Şahin,CHP anayasaya aykırı olan hüküm ve kararları elbette anayasa mahkemesine götürecek,bundan niye gocunuyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şu chp sözcü ve öncüleri anayasa mahkemesine koşmaktan başka ne işe yarar...? gerilim siyasetini, hakareti , ötekileştirme söylemlerini iyi yapar.
    0
    0
    Yanıtla