SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"CHP Sorumluluğun Farkında"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:23:50
A- A+ PAYLAŞ

Koalisyon tartışmalarıyla ilgili bir değerlendirme yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Partimizin iktidarın öznesi, Genel Başkanımızın Başbakan, halkın, iktidarın tek sahibi olmayacağı hiçbir çözümün içinde yer almayacağımızın bilinmesini isterim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 7 Haziran seçimlerinin hemen ardından yoğunlaşan koalisyon tartışmalarını değerlendirdi.  Ağbaba, CHP’nin bazı çevreler tarafından  kokuşmuş ve çürümüş bir iktidarın düşüşüne engel olma projesine dahil edilmek istendiğini belirterek, buna izin vermeyeceklerinin mesajı verdi.

Ağbaba yaptığı açıklamada; “Yıllardır partimize karşı yürütülen haksız, vicdansız, acımasız algı yönetimi yeni bir aşamaya girmiştir. Yıllardır AKP zulmüne sessiz kalanlar, AKP rantından beslenenler,  AKP diktasına alkış tutanlar,ülkenin en temiz, en tutarlı ve en ilkeli partisini kokuşmuş ve çürümüş bir iktidarın düşüşüne engel olma projesinin parçası etmeyi amaçlamaktadırlar. Cumhuriyet Halk Partisi, ülkenin içinde bulunduğu durumun ve bu şartların üzerine yüklediği sorumluluğun farkındadır. Elbette, vatandaşımız çaresiz, ekonomi başsız, ülkemiz hükümetsiz kalmayacaktır. Ancak; Partimizin iktidarın öznesi, Genel Başkanımızın Başbakan, halkın, iktidarın tek sahibi olmayacağı hiçbir çözümün içinde yer almayacağımızın bilinmesini isterim.”ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız