SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP ve ANAP da Kutladı

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu göreve seçilmesi nedeniyle CHP milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve il başkanı Celal Berktaş ile ANAP'lı yöneticiler tarafından ziyaret edilerek kutlandı.

Ziyaretlere ilişkin olarak belediye basın bürosunca yayınlanan bülten şöyle:

"* CHP ZİYARETİ..
CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, beraberinde CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

10 Nisan Cuma günü gerçekleşen ziyaret sırasında Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, seçim sonuçlarına saygı duyulması gerektiğini belirterek, “Türkiye bir hukuk devletidir. Demokrasilerde seçmen iradesine saygı duymak en temel kavramdır. Seçim süreci bitmiştir. Belediye Başkanı artık herkesin Belediye Başkanıdır. Milletvekili olarak Sayın Çakır’a ve tüm Meclis üyelerine başarı dileklerimizi iletmeye geldik. Bizim anlayışımız şudur; Belediyeler halka hizmetin ilk halkasıdır. Belediye Başkanı mutlaka ki bir siyasi partiyi temsilen gelmiştir ama bundan sonra siyasi rozetini bir tarafa bırakacak ve bütün halkın Belediye Başkanı olacaktır.

Milletvekili olarak, sayın Başkanımızın Malatya için yapacağı hayırlı bütün işlerin yanında olacağız, bize görev düştüğü zaman da 24 saat yardımcı olmak için koşmaya hazırım. Tekrar Sayın Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Celal Berktaş’da ziyaret sırasında, 29 Mart Yerel Seçim sürecinin çok iyi bir atmosferde geçtiğini belirterek, “Bizim anlayışımız iyi yapılan şeyleri tebrik etmek, alkışlamak; Halk bize muhalefet görevini verdiği için de yanlış yapılan şeyleri iktidarın daha düzenli çalışmasını sağlamak için tenkit etmektir. Her zaman olumlu işlerin yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Sizleri tekrar tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Demokratik bir seçim sürecini tamamladık. Bu süreçte herkes Malatya’ya bakış açısını, yapacağı hizmetleri, yönetim anlayışını ortaya koydu. Halkımız da böyle bir teveccühte bulundu. Seçim süreci boyunca hiçbir zaman boş vaatlerde bulunmadık. Bu süreçte Belediye Başkanı olduğumuz andan itibaren Bütün Malatya halkının belediye başkanı olacağımızı, yönetimde şeffaf olacağımızı, kararlarımızda adil olacağımızı ve hizmeti Malatya’da yaşayan herkese eşit götüreceğimizi söyledik. Bu çerçevede Malatya sevdalısı herkesin, Malatya için yapacağı önerilere açık olduğumuzu her zaman ifade ettik. Burada tek bir gayemiz var Malatya’ya hizmet etmek, Malatya’nın sorunlarını çözmek ve Malatya’yı yaşanılabilir bir şehre dönüştürebilmektir.

Malatya’yı daha yaşanılabilir bir kent haline getirebilmek amacıyla fiziki ve teknik alt yapı yatırımlarının yanı sıra sosyal Belediyeciliğe de önem vereceğiz. Bu çalışmalarımız sırasında tabi ki sizlerin de desteğine ihtiyacımız olacaktır. Çünkü burada kazanan Malatya olmalıdır” dedi.

ANAP ZİYARETİ..
29 Mart Yerel Seçimlerinde Anavatan Partisi’nden Belediye Başkan adayı olan il başkanı Ramazan Özcan, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bulgurlu ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yeni görevinde başarılar dileyen Ramazan Özcan, “Cenab-ı Allah inşallah sayın Başkanımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder. Siyasi bir parti olarak Malatya’nın sorunlarıyla ilgili olarak kendisine her türlü desteği ve katkıyı sağlayacağımızı belirtmek istiyorum. Malatya’nın sıkıntılarını hep birlikte aşmaya çalışacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Halkın teveccühüyle bu göreve layık görüldük. Önemli olan halkımızın bu teveccühüne layık olabilmektir. Bunun için gündeme getirmiş olduğumuz hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her zaman sizlerin yapıcı ve yol gösterici eleştirilerine açık olacağız. Malatya’yı özlediğimiz tabloya kavuşturacağız. Tek gayemiz Malatya’mıza en güzel hizmetleri getirebilmektir.” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız