SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Yeşilyurt Aday Adayı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:49:00
CHP Yeşilyurt Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

Hulusi Porgalı (soldan 2.), Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. 

Ramada Plaza Altın Kayısı Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısı öncesinde bir kokteyl verildi. CHP’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Porgalı, basın toplantısında yaptığı konuşmada, CHP’nin 90’ncı kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Porgalı, Yeşilyurt’u hep birlikte yeniden inşa etmek için göreve talip olduklarını kaydederek, “2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde; bölgesine hakim, büyükşehire yakışan bir merkez ilçe, modern donatılarla şekillenecek yepyeni bir Yeşilyurt’u hep birlikte inşa etmek için göreve talibiz. Yeşil alanların korunması, Malatya’nın batısında ve sanayi bölgesi olmasına rağmen hak ettiği değeri bulması, eğitim ve sağlık alanındaki beklentileri, amatör ve profesyonel sporculara modern tesisler sağlamak, sanayi yatırımlarında bölge insanına istihdam sağlamak ve bölgenin tarım ürünlerinde modern tarım uygulamalarının yapılabilmesini sağlayacak birçok proje ile siz değerli hemşerilerimizin huzurundayız. Hemşerilerimizin büyükşehirden beklentileri, daha yaşanabilir bir kent için istek ve önerilerinizi titizlikle takip edeceğiz. Zira ortak paydamız Malatya. Ve en önemlisi tüm seçim kampanyaları süresince düzeli siyaseti ilke edinerek, karalama politikasından uzak duracağız. Proje ve hedeflerle seçmenin karşısında olmayı şiar edineceğiz” dedi.

Porgalı’nın basın açıklamasının ardından bir konuşma yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Bu anlamlı günde Yeşilyurt ilçemizde hizmet için belediye başkanlığına partimizden aday adayı olan Sayın Hulusi Porgalı arkadaşımızı kutluyor başarılar diliyorum. Yeşilyurt sınırları içerisinde önemli yatırımları olan ve edindiği önemli tecrübeleri ilçesine hizmet noktasında kullanmak isteyen Hulusi Porgalı aynı zamanda iktidar yolculuğumuzda bizlere önemli katkılar sunacaktır. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kiraz, yerel seçimlerde bir değişimi ortaya koymak istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Önümüzde ki yerel seçimlerde 30 binlerde olan Yeşilyurt ilçemizin nüfusu yeni yapısı ile 250 bini aşmakta ve dev bir ilçe oluşmaktadır. Bu açıdan bu ilçenin yerel yönetimi çok önemli bir boyuta taşınmaktadır. Bizler Cumhuriyet Halk Partililer olarak birçok ilçemizde ve büyük şehirde olduğu gibi Yeşilyurt ilçesinde de altı oklu bayrağımızı dalgalandırmak istiyoruz. Bu iddia ile yola çıktık ve emin adımlar ile yürüyoruz. Yerel seçimlerde bir değişimi ortaya koymak istiyoruz. Şeffaf, halkına hesap veren, sorunların çözümünde baskıcı, dayatmacı bir bakış yerine, halk ile birlikte çalışan bir yerel yönetim anlayışını bütün Malatya’da ve ülkemizde hayata geçireceğiz. Bunun için bütün siyasi partilerden önce çalışmalarımızı başlattık ve sürdürüyoruz. Malatyalılara şunu bir kez daha ifade etmek istiyorum; daha iyi, daha yaşanabilir, çağdaş kentleri kurmak için biz hazırız ve desteğinizi istiyoruz. Hepimizin özlemi olan, onurlu, eşit, özgür ve birbirine saygılı, hoşgörülü insanlardan oluşan demokratik bir yapıyı kurmak temel hedefimizdir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız