SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de 2 Aday Yarışıyor

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin il kongresi Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak. Genel başkan Deniz Baykal'ın da katılacağı olağan kongrede mevcut il başkanı Celal Berktaş (fotoğrafta sağda) ile eski il başkanlarından Veli Ağbaba (soldaki) başkanlıklarındaki iki ayrı liste seçilme mücadelesi verecek.

Atatürk Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak olan kongrede, yeni yönetimi belirlemek üzere toplam 302 delegenin oy kullanacağı bildirildi.

Genel Başkan Baykal'ın Malatya programı şöyle:

6 MART 2010 CUMARTESİ

Saat 10:00 Ankara Esenboğa Havaalanından Malatya’ya hareket
Saat 11:00 Malatya Erhaç Havaalanına varış.
Saat 11:30 Atatürk Kapalı Spor Salonunda İl Kongresine katılım
Saat 13:00 Kongre salonundan ayrıma ve havaalanına hareket
Saat 13:30 Erhaç Havaalanından Ankara’ya hareket.
Saat 14:30 Ankara Esenboğa havaalanına varış.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız