SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Adaylık İstifaları

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:18:49
CHP'de Adaylık İstifaları
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçimde aday adayı olacak parti yöneticilerinin istifa süresi sona erdi. Bazı partililer belediye başkanlığı için bazısı da belediye meclis üyelikleri konusunda aday adayı olmaları nedeniyle istifalarını verdi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’dan alınan bilgiye göre, Arapgir ilçe Başkanı Hüseyin Akşahin, Arapgir Belediye Başkanlığı aday adayı, il yönetiminde bulunan Mustafa Mengüç, Arguvan Belediye Başkanlığı aday adayı, Muhuttin Şahin Akçadağ Belediye Başkanlığı aday adaylığı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tanataş Belediye Meclis Üyeliği, Doğanşehir İlçe Başkanı Doğanşehir ilçesi Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için partideki görevlerinden istifa etti.

30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçim nedeniyle parti tüzüğü gereği aday olacakların 15 Temmuz akşamına kadar istifa etmeleri gerektiği bildirildi.

CHP’de istifa eden yöneticilerin yerlerine yedeklerle doldurulduğu ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız