SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Atama

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Merkez İlçe Başkanlığı'na Muhteşem Kartal atandı.

CHP Malatya Merkez İlçe yönetimi atamasında kriz yaşanmıştı. Merkezin atadığı merkez ilçe yönetimini il yönetimi fesih etmiş, merkez ise feshi onaylamıştı.
CHP'de Celal Berktaş'ın il başkanlığı döneminde görev yapan Abdullah Salkaya başkanlığındaki merkez ilçe yönetimi, il başkanlığına Veli Ağbaba'nın seçilmesi üzerine istifa etmişti. Ağbaba yönetimi, Deniz Baykal'ın genel başkan olduğu dönemde genel merkeze merkez ilçeye Ömer Lütfi Toprak başkanlığında yönetim atanmasını teklif ederken, genel merkez Salih Özdemir'i ilçe başkanlığına atamıştı. Genel başkanlığa Kemal Kılıçdaroğlu'nun getirilmesinden sonra il başkanı Veli Ağbaba, Özdemir başkanlığındaki merkez ilçenin görevden alındığını açıklamış, ancak daha sonra açıklama yapan Özdemir, görevlerinin başında olduğunu duyurmuştu.

CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba, Salih Özdemir yönetiminin il yönetimi tarafından görevden alınmasını genel merkezin onaylamasından sonra, CHP Malatya Merkez İlçe Başkanlığı'na Muhteşem Kartal'ın atandığını söyledi.

CHP Malatya Merkez İlçe Başkanlığı'na atanan Muhteşem Kartal, işadamı. 1994-1999 döneminde İl Başkanı Veli Ağbaba ile birlikte Malatya Belediye Meclis üyeliği yapan Kartal, 2001-2005 yılları arasında da CHP Malatya İl Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunmuştu. İşadamı Hasan Kartal'ın kardeşi.

CHP İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

Görevi Ad Soyad Mesleği

İlçe Başkanı Muhteşem Kartal Ticaret
Yön. Kur.Üye. Bilal Uçar Ticaret
Yön. Kur.Üye. Alp Kadir Yiğitcan Avukat
Yön. Kur.Üye. Muharrem Gemici Avukat
Yön. Kur.Üye. İbrahim Çakır Emekli Öğretmen
Yön. Kur.Üye. Hasan Çakıl Ticaret
Yön. Kur.Üye. Hasan Yiğitler Avukat
Yön. Kur.Üye. Übeyit Öksüz Esnaf
Yön. Kur.Üye. Hasan Avcı Mühendis
Yön. Kur.Üye. Okay Demirhan Mühendis
Yön. Kur.Üye. Banu Sevil Avukat
Yön. Kur.Üye. Mustafa Çiçek Esnaf ( Eski Konak Belediye Bşk )
Yön. Kur.Üye. Abbas Akıncı Esnaf
Yön. Kur.Üye. Doğan Yıldırım Müteahit
Yön. Kur.Üye. Elif Gür Emekli Öğretmen

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız